Geld verdienen via bol.com- Tina Gosravani & Sander Roex


Recensie


Titel: Geld verdienen via bol.com
Auteurs: Tina Gosravani & Sander Roex

Uitgeverij: Business Doe Je
Genre: Managementboek
Uitgave: Juni 2018

Natuurlijk bedankt Tina Gosravani voor toezenden van dit mooie boek! 


"Het boek biedt een mooie handleiding en trukendoos. Het is een inspiratieboek voor velen!" Annette Overvoorde, Birdy's Boeken.


Beste lezers,

Tina stuurde mij een mailtje of ik het leuk vond om dit boek te reviewen. Ja, dat leek mij wel wat. Het blauwe mannetje is mij niet onbekend..en wat heeft dat boek mij en jullie te vertellen? Dat is een heleboel, kijk mee!   


¶We worden steeds succesvoller door de ervaring van anderen¶    

De auteurs

Tina Gosravani en Sander Roex zijn beiden online ondernemers, met jarenlange ervaring in de e-commerce en (online) marketing. En zijn tevens externe verkopers bij Bol.com. Zij ontdekten de kansen en de succesformule van zakelijk verkopen via Bol.com. Vanuit de hele wereld runnen zij hun bedrijven en delen graag hun kennis en ervaringen met de lezers. 

De inhoud van het boek

Droom jij van een leven met meer vrijheid, tijd en geld? Droom jij van het hebben van een eigen succesvol bedrijf? We willen allemaal wel wakker worden in een tropisch land en honderden, dan wel duizenden euro's bijgeschreven krijgen op onze bankrekening. We willen allemaal wel (gratis) onze producten / ons merk onder de aandacht krijgen bij een miljoenenpubliek. En dat allemaal zonder grote investeringen. Zakelijk verkopen via bol.com maakt het voor iedereen mogelijk om deze dromen te verwezenlijken. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of welke kennis en ervaring je hebt. Iedereen kan het, maar niet iedereen weet hoe.Bol.com stelt zijn webwinkel open voor externe verkopers die samen miljoenen euro's aan omzet realiseren met zakelijk verkopen via bol.com. Externe verkopers die de strategie achter het succesvol verkopen via bol.com ontdekt hebben, zijn in staat (geweest) om een eigen succesvol merk te positioneren en financiële vrijheid te creëren. 

Dit boek bevat praktische tips, trucs, handige (online) tools en diverse voorbeelden die jou dit ook leren. Alles wat je in dit boek leert, is in de praktijk getest en bewezen.

¶Tegenwoordig zijn er uiteenlopende manieren om een inkomen te creëren.¶

Tips en trucs en de eigen expertise zijn mooie elementen

Het is een zeer leerzaam boek en is leuk geschreven. De cover is mooi en pakkend. Die titel roept een vraag op: Is dit nu een boek van Bol? of over Bol? Je gaat als lezer dit al snel ontdekken. Het boek biedt vele tips voor het zakelijk verkopen op Bol.com. In 122 bladzijdes en extra ruimte voor eigen notities wordt hierover helder en duidelijk informatie gegeven. Voor diegene die ondernemend en succesvol willen zijn. Het boek richt zich op een onderdeel van (online) ondernemen, namelijk het ondernemen via Bol.com. De online ondernemer wil maar 1 ding en dat is winst. Deze wil zoveel mogelijk potentiële klanten op een efficiënte en goedkope wijze bereiken om producten te verkopen.  

Door de tips en trucs van Tina en Sander gaat dit zeker lukken. In 8 hoofdstukken vertellen zij, in begrijpelijke taal, hoe je het beste te werk kan gaan, leggen zij de voors en tegens uit van de verschillende onderdelen zoals de logistiek. Stap voor stap word je duidelijk gemaakt, waar je aan moet denken. 


Conclusie

Tegenwoordig zijn er uiteenlopende manieren om inkomen te creëren. Een bekende manier is online ondernemen. Tina Gosravani en Sander Roex hebben alle kennis in huis om je daarmee te helpen. Het boek stelt je in staat om zakelijk te gaan verkopen via Bol.com. En geef tips & trucs, instructies en goede raad om dit zo goed zo mogelijk op te gaan pakken. En succes hiermee te behalen. 


Door de jarenlange ervaring van beide auteurs, biedt het handvatten en handige weetjes, voor diegenen die zich zakelijk verkoper op Bol.com wil gaan noemen. Stap-voor-stap nemen de auteurs je mee door businessland en het bedrijf wat Bol.com heet. Het boek biedt een mooie handleiding en trukendoos. Het is een inspiratieboek voor velen! 

Waardering           5 dikke Birdy-Sterren. 

Een complete handleiding, in heldere stappen uitgelegd.


Het is een heel leerzaam en verhelderend boek! 

Hartelijke groeten

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken
    
               

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie