Hoe was jouw Black Friday?

Blog

How was your Black Friday? 
Beste lezers,

Wat doen..of deden.. jullie? Meedoen met de gekte of gewoon koel blijven en niets doen? En niets kopen. Best lastig toch. de één zegt, het is nep, qua prijzen, maar dan komt er een goede advertentie voorbij en denk ik, tja. Dit is toch een goed aanbod. Ieder doet toch zijn best en ook uitgeverijen. Het kan net dat ebook zijn, dat je nog op je wensenlijst hebt staan. Dat nu toch eur 2,99 is. Klinkt wel goed, toch? 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Je kan 2 dingen doen: of in je hangmat gaan liggen en wachten of je als vast voorbereiden. Want om dat te bepalen, of het een goed aanbod is, moet je wel weten wat de normale prijs is en wat niet. Een beetje prijsbewust mag best, want mogelijk doe je dat al met de boodschappen doen, toch? Nou moet ik zeggen dat ik de weekboodschappen een gruwel vindt. Duwen trekken..zucht en steun. Dan gaat bij mij de lol er al weer af. Dus niks voor mij. 

Pasen, kerst of Black Friday..het is 1 pot nat

Is het geen Black Friday, dan komt de kerst er wel aan. Toen mijn kids nog klein waren ging ik na de zomervakantie al shoppen, voor die belhamels. Want ik moet echt zeggen: met kerst gaan kopen, dat schiet niks op. En dus biedt een beetje voorbereiding al echt flinke voortgang. En voordeel. Dus als je slim bent..weet je al tevoren hoe het in elkaar steekt. En dat scheelt tijd. En die tijd is soms toch al kostbaar. Want de dagen vliegen om, zeker in de winter.

Mijn overpeinzingen

Toch zag ik echte mooie aankopen voorbij komen. ieder deed zijn best, mijn mailbox vloog vol. Raar maar waar, was ik ook wel teleurgesteld, want ik vond dat de superdeals niet kwamen. Als ik al die mensen zie rennen op tv, na de dag van thanksgiving..dan tja..schaam ik mij altijd voor degenen die het minder hebben. Die kunnen zo niet naar de winkel gaan rennen. Die in mijn gedachte rondvliegende zaken..doen mij veelal besluiten om goed te overwegen. 

De aankoop: Het achtste leven voor Brilka

Er staat nog altijd 1 ding op mijn lijstje..en dat is Brilka. Het boek is gelezen tijdens de leesclub van Hebban. Als ebook. Maar ja als booklover..mis je toch dat papier. Dus na een korte gedachte over dit alles, drukte ik op de knop..en bestelde Brilka. En toen..kwam het vandaag binnen..en ik ben zoo blij! Krijg er gewoon kippenvel van.

Dus hartelijke groeten,

van een blije Birdy!

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.