Nieuw: Paal 15- Marelle Boersma, Esther van der Ham, Jolanda Pikkaart, en anderen

Binnenkort


Titel: Paal 15

Auteur (s): Marelle Boersma, Esther van der Ham, ea.
Uitgeverij: Droomvallei
Genre: Verhalenbundel
Uitgave: November 2018

Beste lezers,

Binnenkort ploft deze in de brievenbus: Paal 15. Een heel bijzonder boek. Hoe dit komt? Nu 15 auteurs hebben hieraan meegewerkt. En het zijn 15 verhalen met thema "de wadden". De auteurs zijn hiervoor speciaal afgereisd naar de waddeneilanden om zo inspiratie op te doen en te komen tot dit prachtige resultaat.

De flaptekst

Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek.

 ‘Je proeft de sfeer van een Waddeneiland en elk verhaal weet een intens beklemmend gevoel op te roepen.’ - Wendy Wenning Hoofdredactie VrouwenThrillers 

De auteurs

Geschreven door Marelle Boersma (tevens initiatiefnemer), Bente van de Haar, Esther van der Ham, Monique van Hest, Eveline Jongen, Antoinette Kalkman, Lisette van Kasteren, Petra Knaapen, Anita Kok, Jolanda Pikkaart, Gerda Scholts, Mirjam Schoots, Madeleine ten Thij, Esther van de Ven en Bianca Witmer. 

Een bijdrage voor het goede doel

Dit boek is oa. te koop, bij uitgeverij Droomvallei. Voor elk verkocht exemplaar doneert Droomvallei Uitgeverij, namens de auteurs, 1 euro aan het Waddenfonds. Hoe mooi is dat! 

Het ziet er al erg mooi uit, ik heb er al zin in!
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's BoekenReacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.