Binnenkort: Meedogenloos- door Skaye & Sharpe

Birdy's Brievenbus & Binnenkort


Titel: Meedogenloos
Auteurs: Melissa Skaye & J. Sharpe 

Uitgeverij: Letterrijn
Genre: Thriller
Verschijningsdatum: 22 februari 2018
Beste lezers,

Na een aantal boeken gelezen te hebben van Melissa Skaye, werd ik wel erg nieuwsgierig naar deze thriller. Dus vroeg ik het recensie-exemplaar aan. En vandaag..jahaaaa viel het zowaar op de deurmat. Het wordt nu wel een beetje  druk qua lezen & leestermijn. Maar zoals ik altijd zeg: We gaan ervoor!

De inhoud van het boekNadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.
Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.
Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.
Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt

De auteurs

J.Sharpe is het pseudoniem van Joris van Leeuwen (1986) Hij is een Nederlandse fantasy en thriller auteur. Zijn boeken worden vergeleken met de werken van o.a Stephen King en Peter Straub. Verschenen zijn :
2011: Gevaarlijk spel, Books of Fantasy, Thriller
2012: De kettingen van Amarath, Zilverspoor, Fantasy/thriller
2013: Het Web van Senora, Zilverbron, heruitgave Gevaarlijk Spel 2013:De Ring van Andor, Zilverspoor, Fantasy/thriller
2014: Het meisje dat vlam kon vatten, Zilverspoor, verhalenbundel
2015: Gebroken geheugen (samen met Jos Weijmer), Zilverspoor , Futuristische thriller 2016: Eden - Apocalyptische thriller www.jsharpebooks.com

Melissa Skaye (1972) schrijft ook onder een alias en is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd en Verminkte toekomst. De standalone thriller In onschuld is ook van haar hand. Ook is Melissa auteur van de fantasyreeks Jeremy Jago. Boek 1: Jeremy Jago Het geheim van de Passage, boek 2: Jeremy Jago De kracht van Assingna, boek 3: Jeremy Jago De strijd om Gemini en boek 4: De erfenis van Lotus. Op 22 februari 2018 verscheen de thriller Meedogenloos, die zij samen met auteur J. Sharpe schreef. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.

Ben zoo nieuwsgierig naar deze..! Dus als je mij even niet hoort..dan zit ik in dit boek! Tot snel.

Groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie