Binnenkort: Kinderen van de Rivier door Lisa Wingate

Binnenkort 


Titel: Kinderen van de rivier
Auteur: Lisa Wingate

Uitgeverij: Ambo Anthos
Genre: roman / christelijke roman
Verschijningsdatum: 15-02-2018


Ontvangen van Ambo Anthos, waarvoor dank! 
Beste lezers,

Via een leuke winactie voor duo-lezen op de fb-site van "Watleesjij.nu" ontving ik van de week een mooi pakket. Twee boeken van Kinderen van de rivier en daarbij een soort handleiding met leesclubvragen, insite-info en recepten voor versnaperingen werden als 1 set bezorgd. Met dank aan Ambo Anthos & Watleesjij.nu. Samen met Shirley Pellikaan gaan we duo-lezen. Het wordt heel bijzonder, want dit hebben wij nog niet eerder gedaan. Maar whoop..wat heb ik er al zin in. Want wij en de rest van de winnaars mogen het al vooruitlezen.

Waar gaat het boek over?

"Kinderen van de rivier' van Lisa Wingate begint in Memphis in 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen worden ontvoerd en komen terecht in een weeshuis. Daar zijn ze overgeleverd aan de grillen van een wrede directrice. De jonge Rill doet er alles aan om haar broertje en zusjes bij elkaar te houden.

In het South Carolina van nu leidt de rijke Avery Stafford een geweldig leven. Een toevallige ontmoeting dwingt haar om haar familiegeschiedenis onder de loep te nemen, er blijkt meer verzwegen te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden.

 "Kinderen van de rivier' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van weeshuisdirecteur Georgia Tann, die kinderen uit arme gezinnen ontvoerde en verkocht aan rijke families.

"Dit boek mag je niet missen.' – The Huffington Post

Lisa Wingate

Lisa Wingate werd in Amerika bekend door de vele inspirerende lezingen die ze geeft, als columnist van een tijdschrift en als bestsellerauteur van verscheidene boeken. Haar werk werd onlangs geprezen door de organisatie Americans for More Civility, vanwege de bijdrage die haar boeken leveren aan de verdraagzaamheid en saamhorigheid onder Amerikaanse burgers. Lisa woont met haar familie in het midden van Texas.

Je vindt meer op haar website: http://www.lisawingate.com/

Binnenkort dus de recensie van dit duolezen.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.