Verwacht: Mike Nappa- Annabel Lee

Binnenkort

Titel: Annabel Lee
Auteur: Mike Nappa
Uitgeverij: Kok 

Uitgave/ verschijningsdatum: 20 juni 2017
Pagina's: 400 bladzijdes.
Beste Lezers,

Een dezer dagen zal ik dit mooie boek ontvangen, om te lezen voor een recensie. Het ziet er best eng en bloedstollend uit. Uitgeverij Kok bood deze aan en ik neem de uitdaging aan, om een voor mij ten eerste onbekende auteur & ten tweede tevens out of my comfortzone qua genre, te gaan lezen. Meestal lees ik ook wat mildere thrillers, maar het lijkt mij ook wel weer superspannend, dus ik heb er al zin in.

Korte inhoud:


In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn een paar Duitse woorden en het bevel: 'Doe de deur voor niemand open, hoor je? Ook niet voor mij.'

Boven de grond zijn twee detectives, een voormalige sluipschutter genaamd The Mute en een raadselachtige 'Dr. Smith' op zoek naar Annabel. Hoe weten ze van haar bestaan? Wie wil haar bevrijden? En waarom wil de ander haar voor altijd gevangen houden? En wie vindt haar als eerste?

Dat klinkt super eng en raadselachtig, dus binnenkort ( zal in juli zijn) hier de recensie van!

groeten,
Annette Overvoorde


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie