Binnenkort: Lydia van Houten- Prooi

Recensie in aantocht:


Titel: Prooi

Auteur: Lydia van Houten
Uitgeverij: Kabook Uitgevers
Verwacht: juni 2017

Beste lezers,

Jawel, met een plof viel hij dan door de brievenbus: Prooi.
Wat een prachtige cover, zo spannend en mysterieus..

Van Kabook Uitgevers mocht ik dit mooie exemplaar alvast vooruitlezen. Ik kreeg er helemaal kippenvel van..want lang naar uit gekeken. Ik ben ook erg trots, dat ik het al mag gaan lezen. Dus bedankt Kabook Uitgevers, ik ben er erg blij mee.

Flaptekst:
De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash.

Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer kan betalen, stelt Lily-Rose haar voor aan familievriend en regisseur Martin Dumont. Hij biedt Evy een hostessbaan aan op zijn plezierjacht: Live X.


Dan is Evy getuige van een gruwelijke moord. Ze zit onder het bloed, maar vreemd genoeg kan ze zich niets herinneren. Dit is pas het begin van een reeks bizarre voorvallen...

>>het enige wat ik je nu al kan vertellen, is dat het leest als een trein!! Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie