Boekpresentatie Nathalie Pagie - Casa Familia

 20 april Boekpresentatie & signeren Nathalie Pagie


Beste Lezers,

We hebben er even op moeten wachten, maar daar is hij dan: het 2e boek in de serie en vervolg op Paradijsvogels, van Nathalie Pagie. Op 18 april jl kwam hij uit. Dat was dus op mijn verjaardag, haha. De boekpresentatie volgde op 20 april, bij Boekhandel van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg 54, te Breda. 
Dus daar moesten we zijn.
Floor ziet haar naam..Mijn dochter Floor en ik gingen hier met de trein en bus naar toe, de reis duurde ongeveer 1,5 uur. ( eigenlijk wat langer, we vertrokken namelijk al om 16:15 uur, om de auto naar de garage te brengen, daarna reed er bijna iemand met de auto in de sloot, in |Delfgauw, waardoor de bus zeker 30 minuten stilstond.) Floor leest ook erg graag en kon zo mooie foto's maken. Ook voor Instagram.
prachtjurk in de etalage


Onderweg genoten wij nog van een heerlijke koffie bij Starbucks (what else?) en een broodje kip pesto. Afijn eenmaal aangekomen bij Boekhandel van Kemenade en Hollaers,
was de etalage prachtig versierd, met items van het nieuwe boek "Casa Familia". 

Tevens hing daar de nieuwe mooie jurk, met de prachtige afbeelding van de cover, als rok. Die Nathalie Pagie heeft gedragen op het boekenbal. Het thema was Paradijsvogels..
(Waar ken ik die naam ook al weer van??).

Een waar pronkstuk.kado uitreiken aan Nathalie Pagie


Als eerste kochten wij een aantal boeken van Casa Familia, ook een aantal als kado voor vrienden en zocht ik daarna Nathalie Pagie op. Met groot enthousiasme werden we ontvangen, en kon ik haar mijn presentje aan haar overhandigen. Floor maakte mooie foto's.

Het was flink druk een goede opkomst en er was leuke live-muziek. 
De sfeer kwam er zo lekker in. Met hapjes en drankjes werden alle gasten ontvangen. Het was erg goed verzorgd.

Er werd gewacht tot iedereen er was en toen volgenden een toespraak van de boekwinkel zelf, de redacteur van Nathalie, Hajnalka Bata, de auteur zelf en tenslotte volgde er een filmpje.


Nathalie Pagie, bekend van De toneelclub, De campus en Paradijsvogels, begint met "We hebben een keuken", een heel belangrijk begin. Want het blijkt een moeilijk onderwerp. Natuurlijk gaat het daarna over het mooie 4e boek, de totstandkoming ervan en ze vertelt een korte inhoud. Diego en Tara gaan weer op pad en het belooft weer een spannend boek te worden. Tenslotte spreekt Nathalie Pagie uit, dat dit natuurlijk een topper gaat worden, met een megaverkoop dat zal leiden tot een grote bestseller.Dan wordt meestal het eerste boek overhandigd aan een belangrijk iemand, maar het eerste boek..ja..waar is die eigenlijk?

Het filmpje wat daarop volgde was getiteld "waar is het eerste exemplaar"?. Dat was heel leuk gemaakt, Nathalie Pagie opende de eerste doos met boeken, maar waar was  nu het eerste exemplaar. Ze liep bijna stad en land af, winkel in en winkel uit..maar geen 1e exemplaar. Dus kijk snel in je boek, of het misschien het allereerste exemplaar is!
samen op de foto: Inki Kroon & Annette


Natuurlijk was het daarna tijd voor "signeren van de boeken & kletsen met..".en ontmoette ik ook superleuke boekenmensen. Er stond bijna een heel team van Thrillerlezers ( www.thrillerlezers.nl), zoals mijn heldin Inki kroon...Zij is samen met Miriam, sinds de zomer van 2014, de beheerder van Thrillerlezers. Naast een grote facebookgroep, gingen zij het blog beheren om met name de Nederlandse auteurs een podium te geven. Het blog is nu een groot succes, met mooie recensies, items en ander moois. En bijna dagelijks wel 2000 bezoekers. (aldus vermeld op de website van thrillerlezers.)

Hier een kiekje van Miriam, ook van Team Thrillerlezers. Zij leest al thrillers, "zo lange zij het zich kan heugen". Sinds de zomer van 2014 beheert zij samen met Inki Kroon Thrillerlezers, ze schrijft recensies,  interviewt schrijvers en gaat graag naar thrillerfeestjes...zo staat het vermeld op de website. 

Het was zo te zien heel gezellig en leuk deze mooie "thrillermensen" te kunnen ontmoeten.


Arno van den Kieboom & Annette


Ook ontmoette ik Arno van den Kieboom, de auteur van onder andere Wraak en Afkeer. Arno heeft zojuist zijn eigen uitgeverij opgestart, namelijk uitgeverij Keytree. Nathalie Pagie & Floor


Mijn steun en toeverlaat en tevens mijn altijd vrolijke, persoonlijke "fotograaf", Floor Overvoorde kocht hier een boek voor Yvon. Nathalie Pagie & Annette


Hierbij een kiekje van de eerdere boeken die gesigneerd zijn, De campus en De toneelclub.

Hierbij wil ik iedereen ontzettend bedankt voor de mooie avond die goed verzorgd was. In het bijzonder Nathalie Pagie.


Tot de volgende boekpresentatie!

Hartelijke warme groet, 
Annette Overvoorde
Birdys's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie