Books & More stuff: Een giveaway en kennismaking met de boekenwensleggers van Monique Glastra Straver, van KaartjeRbij

 

Monique Glastra
Bijzondere ontmoetingen, ik hou er van. In december kwam Monique Glastra bij ons langs, in de boekwinkel, om haar mooie nieuwe wensboekenleggers onder de aandacht te brengen.  Het zijn erg mooie boekenleggers, met een dubbele functie. Op de achterzijde is ruimte voor een adres en eventueel een lieve wens. Om kado te doen of om op te sturen. Hoe leuk is dat!

De boekenwenslegger

De boekenwenslegger is een unieke boekenlegger en wenskaart in 1. Het heeft een aquarel tekening op de voorzijde. Op de achterzijde is ruimte voor een persoonlijke tekst. Dat is wat deze boekenlegger zo bijzonder maakt. De boekenlegger heeft het formaat van 62 x 210 mm. Er zijn al 18 varianten gemaakt sinds de start vanaf september 2022. In die maand was de inschrijving in de Kamer van koophandel en ging het bedrijf van Monique start. 

Monique Glastra deed hiervoor heel ander werk, wat veel drukte en nog veel meer met zich mee bracht. Na een periode van oriëntatie op iets anders, kwam zij op dit mooie en innovatieve idee. Ze nam een vast illustrator in de hand en voila! KaartjeRbij was geboren. 


3 leuke thema's 


Er zijn inmiddels al 18 verschillende boekenwensleggers uitgebracht. Met thema's als: beterschap, geslaagd, verjaardag geboorte, ed. Ook de verschillende seizoenen zijn te zien als illustratie zoals: december met een kerstman of sinterklaasje, pasen, halloween, voorjaar en lente. Of zelfs valentijn. Een vast item op de kaartjes is een groene cactus, met een wijzerplaat. Vergezeld door een grappige kabouter die veelal de thema's laat zien. Erg mooi gedaan! 

Waar vind je deze mooie boekenwensleggers? 

Deze superleuke geïllustreerde boekenleggers zijn met name te vinden bij Kantoorboekhandel van Atten te Pijnacker. Ze kosten eur 1,95 incl. cellofaan zakje.
Voor meer info, klik hier. 


Voor- en achterkant


Nice & fine giveaway

Van Monique kreeg ik een aantal boekenwensleggers mee. Om aan jullie te laten zien en 2 om weg te geven. Hoe leuk is dat!De boekenwensleggerHoe maak je kans? 

Stuur een mail en geef antwoord op de volgende vraag:

-Wat is er zo bijzonder aan deze boekenlegger? 
-Geef aan dat je mijn blog wil volgen; 
-Stuur de mail naar: birdys.boeken@gmail.com
-Geef tenslotte aan welke je leuk vind: die met hartjes of die met de paddestoel. 

Ik zie je mailtjes graag tegemoet! 

Volgende week zondag 5 februari maak ik de winnaars bekend.
 

groetjes, AnnetteReacties

  1. Geweldig ik ga zeker een mail sturen. Ben hier van onder de indruk wat een leukerds.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie