Nieuw verschenen: Chantal van Mierlo

Nieuw verschenen

Titel: De laatste vrouw

Auteur: Chantal van Mierlo 

Uitgeverij: De Crime Compagnie

Genre: Spanning/ Thriller

Uitgave: 14 maart 2022Jaa, hij is uit: De laatste vrouw. Een nieuwe detective met gedragsdeskundige Julia Menken in de hoofdrol.

De inhoud van dit deel 2

Na een vreselijk verlies heeft gedragsdeskundige Julia Menken grote moeite om haar leven weer op te pakken. Met tegenzin wordt ze op een grote zaak gezet waarbij jonge vrouwen in de Brabantse Peel spoorloos verdwijnen. Ze kan haar gedachten maar nauwelijks bij haar werk houden, en dan dreigt ze ook nog eens de voogdij over haar zoon Mees kwijt te raken…

De auteur

Chantal van Mierlo (1979) is geboren en opgegroeid in Boxtel. In 2016 verscheen haar debuutthriller De nummers bij Ambo Anthos, die werd genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen het eerste seizoen van de Storytel Original Julia Menken, een van de best beluisterde Storytel Originals, die werd vertaald in het Engels, Spaans en Arabisch. Het derde seizoen van Julia Menken, verschenen in 2020, werd bekroond met de Award voor de beste Storytel Original.


Het eerste deel van de driedelige serie van Julia Menken is in het najaar van 2021 in boekvorm bij De Crime Compagnie uitgekomen.

In januari verscheen in het kader van een internationaal project van haar hand de Storytel Original Virus: Amsterdam. Daarnaast verscheen haar nieuwste thriller De jongen in het donker in 2021 bij The House of Books. Chantal woont met haar man en drie kinderen in een klein dorp in het zuiden van Duitsland.

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Binnenkort vertel ik je meer.Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie