Marleen Hartog- Spiegeleffect- #1 De blogtourJaa, vandaag mijn bijdrage aan de bijzondere blogtour van SPIEGELEFFECT Dat was weer een ware roadtrip to hell. Dat komt door de passie van Marleen, en dat is thrillers, moordlustig, kippenvel, bloeddorstig en afgekloven nagels.Marleen Hartogs

Marleen Hartog (1984) richt zich na drie non-fictieboeken op het schrijven van psychologische thrillers. 'Spiegeleffect' is haar tweede thriller en verschijnt op 6 januari 2021. In 2019 verscheen 'Skoftig'. Het boek behaalde in 2019 de shortlist ‘Beste Nederlandstalige Thriller’ (ThrillZone Awards Juryprijs). In 2020 kwam 'Skoftig' middels publieksstemmen op de shortlist bij The Indie Awards terecht. 

Hartog debuteerde in 2013 met 'Geboren met een schisis – Zo moeder, zo zoon'. Daarna volgde 'Uit de goot', een indringend verslavingsverhaal dat ze in opdracht schreef. In 2017 verscheen' Anders wonen – Verhalen van paradijsvogels'.

Over het eerdere thrillerboek: Skoftig

Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest?

Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de toekomst?

Tijdens het kermisweekend in een dorp in West-Friesland worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. Het is kiezen of verliezen. Wie overleeft zijn verleden?

Stap jij in deze draaimolen?

Een zoektocht.

Een ontvoering.

Een zelfdoding.

Een gezin dat uit elkaar spat.

Een moord. (Of meer dan één...)

Dit boek is kermis.

Dit boek is Skoftig.


De blogtour van Spiegeleffect

De blogtour van Spiegeleffect begon op 1 februari jl. De deelnemers vind je op bovenstaande en ook onderstaande poster. 

Tot ziens, op jouw favo-blog!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.