November 2019: Coffee, Wine & readings!

November zat vol mooie momenten om een goed boek te pakken. Kijk mee, wat ik zoal heb verslonden, wel 9 boeken nu alles in 1 mooi overzicht. 
Beste lezers,

Wat een maand was november. Het vloog zo voorbij. Het gaf mooie leesmomenten in zeer mooie boeken. 

Nina Verheij- Fatale keuzes
⭐⭐⭐⭐

Uitgeverij Hamley Books geeft mooie boeken uit. Er is een soort recensententeam samengesteld nu, en door middel van blogtours te regelen worden de boeken regelmatig in het zonnetje gezet. En verdienen ze de aandacht die ze verdienen. Met aan het eind een eerlijke mening over het boek.   
Fatale keuzes geef ik 4 dikke sterren. Fatale keuzes is een soort Cluedo-spelen: als lezer probeer je zo goed mogelijk alle details te onthouden die mogelijk van belang zijn, voor de ontknoping. Nina Verheij heeft hiermee een prachtig mooi debuut neergezet!

Katie Lowe- Furie-
⭐⭐⭐+half

Furie was even een struggle qua langdradige zinnen. Als je daar doorheen prikt, is het een dramatisch relaas over schoonheid, wraak, waanzin en dood. Het gaat over onbevreesd en dapper zijn. Katie Lowe heeft hiermee een spannend, soms wat langdradig verhaal neergezet over 4 moorddadige meiden en hun magische en dodelijke tijd op Olm Hollow.

Tanja de Jonge- De moord op Queen_T
⭐⭐⭐⭐⭐

Tanja de Jonge schreef opnieuw een super spannend boek. De moord op Queen_T is één groot mysterie. De oplossing ligt mogelijk voor de hand, maar is dit zeker niet.

Sally Thorne- Ik niet op jou
⭐⭐⭐+half

Ik niet op jou, heeft mij positief verrast na een bijna valse start. Na hoofdstuk 1 kreeg ik het idee of het een beetje slome Tom & Jerry race was, tot het einde, en dat viel dus reuze mee.

Margaret van Mierlo- Bril & Plu
⭐⭐⭐⭐

Erg origineel verhaal, meeslepend geschreven. Over mooie thema's zoals 60-plussers die even "vastlopen" en hoe hiermee om te gaan. En vooral ook luchtig gehouden met de nodige humor. Mooie hoofdkarakters. En veel over brillen & plu's wat erg leuk is. Genoten!

Rachel Caine- Killman Creek
⭐⭐⭐⭐⭐

Deze reeks verdient een pronk-plekje in ieders boekenkast. Rachel Caine heeft de thriller-schrijfkunst zeer goed begrepen. Rachel Caine zorgt er voor dat je als een magneet vastzit aan haar Stillhouse-serie.

Bertina Mulder- De Veluwse verdwijning
⭐⭐⭐

Bertina Mulder heeft een fijne, eenvoudige manier van schrijven. Hierdoor is alles snel duidelijk en leef je mee met de hoofdkarakter Teus.

Helen Fields- Perfecte resten- ebook/ Hebbanbuzz
⭐⭐⭐

Het was spannend, maar toch irriteerde mij steeds iets tijdens het lezen. De dader met name, het langdurig/ langdradig zoeken en niet verder komen met de zaak. En dan de persoon die op de bovenste etage zat. En dat is jammer. Het lezen blijft toch een kwestie van smaak. En als je veel thrillers leest, word je kritisch.

Anja Feliers- Gebroken Glas
⭐⭐⭐⭐

Anja Feliers heeft met dit 9e Kathleen boek opnieuw een boeiend topboek geschreven. De fijne schrijfstijl en de emotie die bijna voelbaar is, zijn kenmerkend voor deze reeks.

En wie benoem ik tot de auteur van de maand November?? 

Dit keer kies ik geen boek met de meeste sterren, maar een boek die veel indruk maakte. En dat is Bril &Plu. Dus dat boek is het Birdy's Boek van de maand november 2019! 

Een dikke aanrader. 

Ok, nu weer over tot de orde van de dag. Een stukje lezen hoort daar ook bij!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.