Meet & Greet: Angelique Haak is bij Kantoorboekhandel Van Atten in Pijnacker.

Meet & Greet: Angelique Haak
Auteur Angelique Haak zit middenin haar Afgeschreven boektour door het land. Dus grote kans dat je haar een keer kan ontmoeten. Op 30 december kwam zij langs bij "onze" boekwinkel in Pijnacker: Kantoorboekhandel Van Atten. Deze boekwinkel, die ook een vestiging heeft in Berkel, is al jaren een begrip in dit dorp. De dienstverlening staat hoog in het vaandel. Is een artikel niet aanwezig, dan bestellen we/ze dit direct. Jawel- het is die toffe boekwinkel waar ik werk!!Het nieuwe thrillerboek Afgeschreven is een echte aanrader.

De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing.

Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

Het verkeerde meisje

Het vorige thrillerboek van auteur Angelique Haak heette Het verkeerde meisje en werd door Vrouwenthrillers.nl uitgeroepen tot de vrouwenthriller van het jaar. Het verkeerde meisje ziet er ook prachtig uit qua cover in een mooie tint geel, met gele bladranden aan de zijkant. 

Het bijzondere aan Afgeschreven is, dat er een "gat" in de cover zit. Zeer mooi gevonden ook. Een ander mooi detail van dit boek is de emotie die bijna voelbaar is door de bladzijden. Het hoofdpersonage maakt een aantal dingen mee die mogelijk het "echte leven" kruisen van de auteur zelf. De Angelique-fanbase zal dit opmerken en mogelijk krijgen zij hier net zo kippenvel van als ondergetekende. Auteur Angelique Haak, hier op de foto met onze PR- en social media-expert Audrey Soeterbroek, was anderhalf uur in de winkel aanwezig. Zij had leuke gesprekjes met klanten en ook met mensen die haar boeken nog niet kende. "Dit zijn echt leuke gesprekjes", zei Angelique. "Als thrillerauteur van het Nederlandse boek is het nog steeds lastig om boven het koren uit te komen in vergelijk met de al bekende auteurs". Veel mensen komen voor de bekende Baldacci of John Grisham. Dus het blijft fijn om ambassadeurs te hebben die het Nederlandse thrillerboek onder de aandacht brengen. Klanten aanspreken in de winkel, of via de socials doet een duit in het zakje. 


Met toestemming, is dit een superaardige klant. Angelique signeert haar boek. 


Het was een superleuke middag en wij wensen de auteur Angelique Haak alle succes met de boektour en natuurlijk de verkoop van het boek.

Bij boekwinkel van Atten liggen nog een aantal gesigneerde exemplaren van Afgeschreven, dus sla je slag!

Hartelijke groetjes, 
Annette, Birdy's Boeken 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie