Whoop whoop, blogverjaardag or not.
In augustus 2016 ging dit blog van start. Sindsdien is er heel veel gebeurt, kijk je mee!

Lezen is mijn passie en mijn blog maakt mij blij. Dat was en IS nog steeds mijn credo. Lezen is geweldig leuk, je zit even in een heel andere wereld. Dat is zeer prettig als je een drukke baan hebt en wil ontspannen. Om al die mooie verhalen vast te leggen ging ik bloggen. Zou ik dat kunnen? Ik had meer verstand van hypotheken en verzekeringen in 2016. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik kreeg een Hebban-account, las veel over nieuwe boeken, deed mee aan winacties & leesclubs, werd lid van facebook-leesgroepen en volgden boekbloggers met dezelfde interesses als ik. Het duurde niet lang of ik nam een aparte boekenmailbox. En een gezellige welkomstpagina op mijn blog. Daarna verschenen er mails van uitgeverijen met de vraag of ik het leuk vond om boeken te recenseren.  Jaaha! 

Zeven topjaren


In die zeven jaar maakte ik geweldige dingen mee. Boekenfeestjes,  blogger-events, boekpresentaties.. Birdy's Boeken was er bij. Om er daarna een leuk blog item van te schrijven. Supergaaf. Met covid was het meer online, maar niet minder leuk. Via de chat kon je soms vragen stellen aan de auteur of zelfs een gesigneerd boek winnen. Whoopie.

Met een fout kersje op de taart!


In augustus van dit jaar zou je dus een soort van blogfeestje verwachten. Ik mocht recenseren bij Vrouwenthrillers.nl en dat zou mijn recensies naar een hoger level brengen. Supergaaf! Totdat er iets roet in het eten kwam gooien. Een onderzoek in het ziekenhuis liet zien, dat er een kwaadaardige tumor in de borst zat.  Borstkanker dus. Het is nu week 20 na deze ontdekking en de 8e chemo van de 2e serie. Op mijn aparte chemo-mus-blog lees je hier meer over. 

Mijn enthousiasme blijft overeind


Kortom, augustus 2023 was een feestmaand zonder feestje dus. Gek maar waar. Mijn leestempo ligt nu lager. Veel tijd gaat op aan ziekenhuisbezoek & chemokuren. Zeker ga ik door met mijn boekenblog, alleen een tijdje met minder recensies dan daarvoor. Met dezelfde liefde voor lezen. Dus dat. ❤️

Het komt vast en zeker weer goed!
So stay tuned.

Groetjes Annette 
Birdy's Boeken Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie