Nieuw: Lydia van Houten- Jachteiland

 

Nieuw

Titel: Jachteiland
Auteur: Lydia van Houten
Uitgeverij: Kabook
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 11 oktober 2022

Met dank aan uitgeverij Kabook, voor dit vooruitlees-exemplaar. 

Hou jij van spanning, actie scenes en grimmigheid? Dan zit je goed bij Lydia van Houten. Deze stand-alone is weer prachtig van cover en raakt de eerdere Mika-delen. Kijk je mee?

Het verhaal

‘Jachteiland’ is een losstaand verhaal, binnen de setting uit ‘Het vervloekte huis’ waarin personages uit Rocky Roads in de 'Mikayla Jackson'-serie terugkeren.

Happy Hunters Bay Island, een kleine gemeenschap in een Canada waar schijnbaar nooit iets gebeurt. Achter een façade van een perfect huwelijk leeft Alice een getergd leven. Philip, haar tirannieke man, is een prominent figuur en runt het uitvaartcentrum, een plek waar Alice niet mag komen.

Hoofdkarakter Alice heeft moeite om zich het verleden te herinneren. Ze wordt geplaagd door hallucinaties over een man met een ijzeren pin, Dokter Happy. Philip geeft haar medicijnen, zodat ze veel slaapt en suf is. Toch begint ze langzaamaan te vermoeden dat er vreemde dingen gebeuren op het eiland. 

Als ze op onderzoek uitgaat, stuit ze op geheimen die ze liever niet had gekend.

Yes, van Houten is back!

Jaja, want wat valt op? De naam Van Houten is terug! Een mooie herkenning, van haar eerdere titels. 

Heb je inmiddels ook zo een zin gekregen in deze titel? Op 11 oktober komt hij uit en ligt hij in jouw favoriete boekhandel. 


Groeten, 
Annette Overvoorde

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie