Nieuw: Het zwarte boek van de uren- Eva Garcia Saenz de Urturi

 Nieuw: per 19 juli in de winkel!


Titel: Het zwarte boek van de uren

Auteur: Eva Garcia Saenz de Urturi

Uitgeverij: AW Bruna Uitgevers

Genre: Spanning/ Thriller Uitgave: 19 juli 2022


Met dank aan uitgeverij AW Bruna Uitgevers, voor dit recensie exemplaar. 


Die Eva Garcia kan mooi de lezers voor het lapje houden. Dachten wij nog dat de trilogie ten einde was gekomen, met boek 3. Dan kwamen wij bedrogen uit in positieve zin. Want hier is boek 4. Kijk mee!


De inhoud

Vitoria, 2022. Voormalig inspecteur Unai López de Ayala – alias Kraken – krijgt een anoniem telefoontje dat alles zal veranderen aan wat hij denkt te weten over zijn familie. Hij heeft een week de tijd om het legendarische Zwarte boek van de uren te vinden, een exclusief bibliografisch juweel, en dan zal zijn moeder niet sterven. Zijn moeder, die al tientallen jaren op het kerkhof rust. Hoe is dit mogelijk?


Er volgt een race tegen de klok tussen Vitoria en Madrid om het belangrijkste criminele profiel van zijn leven te maken, een profiel dat het verleden voor altijd kan veranderen.


Wat als je moeder de grootste vervalser van oude boeken aller tijden was?


De auteur

Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Vitoria en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de trilogie van De witte stad en zijn de vertaalrechten ook wereldwijd breed verkocht.

Ooh, wat een spanning weer. Om snel in te beginnen!

groetjes, Annette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie