Blogtour #1 Het verhaal: Fatale keuzes- Nina Verheij

Blogtour: Fatale keuzes

Lieve lezers,

Het is al even aan de gang: de blogtour voor het boek: Fatale keuzes. Een mooi debuut van Nina Verheij.

Waar gaat het spannende verhaal over?


Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa's vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.

Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega's uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.

De blogtour

Van 8 oktober tot en met 9 november kan je op diverse blogs de leeservaringen nalezen. Welke dat zijn, dat kan je zien op bovenstaande leuke foto. Neem vooral een kijkje!

Per 15 oktober in de winkel

Fatale keuzes valt in het genre "spannende thriller" en ligt vanaf 15 oktober al in de winkel. Ligt hij niet bij jou lokale boekwinkel, dan kan je hem zeker daar reserveren of online bij het blauwe mannetje bestellen. 

Ik kan alleen maar zeggen: het is een dikke aanrader!! 

En dan nu naar het volgende blog...voor de recensie! 


Hartelijke groeten,
Annette Overvoorde

Birdy's Boeken  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.