Nieuw: Het Thrillerabonnement bij A.W.Bruna Uitgevers #1

Unwrapping& Unboxing


Beste lezers,

Zoals ik eerder schreef, A.W. Bruna Uitgevers heeft iets nieuws: Het thrillerabonnement. Hmm, dat klonk wel aanlokkelijk. Na het afsluiten werd het spannend en je kreeg, als je reageerde voor een bepaalde datum, een extra boek. Met nieuwsgierigheid las ik natuurlijk eerst de voorwaarden. Want hoe kom je weer van zoiets af? Dat was mij erg onduidelijk, dus manlief gaf mij een cadeau-abonnement. Dat stopt vanzelf. En hoe kom IK dan aan dat extra boek? Geen idee, dus hup..even een mailtje gestuurd. 

Het doos(je) 

Het doosje is best klein, en past gewoon door de brievenbus. Dat is een pluspunt. In plastic, met een adressticker. "Is dat wel handig?" bedank ik mij dan? Zo ziet iedereen toch, wat er in zit? Ahum. Dat vind ik dan weer een minpuntje. Omdat ik weet welk kado-boek er extra bij komt, wacht ik dus al een tijdje op een boek met een "O", van o....maar dat was deze (nog) niet. rompompom, welke dan? Het boek

JA! Daar is het boek, en het heet "Alle slechte meisjes", door Chris Whitaker. Wauw, dat ziet er uit als smulboek. Spannend en een pakkende cover. Ja hoor, blij mee! En een nieuw boek ruikt ook zo heerlijk. Dat is allemaal mooi, maar eh, goodies? zaten er niet in. Wel een flyer. Ook leuk.  

Het verhaal op de flap

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine. Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat niet meer thuiskomt. Na deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sheriff gaat ervan uit dat Summer is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit.

Was Summer wel zo'n voorbeeldig meisje?


De auteur: Chris Whitaker

Chris Whitaker werd geboren in Londen en werkte tien jaar in de als handelaar op de Londense beurs. Zijn debuutthriller werd bekroond met de CWA John Creasey New Blood Dagger. Whitakers tweede boek, Alle slechte meisjes, is het eerste dat in het Nederlands verschijnt. Hij woont in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee zoontjes.


Voila!, dus hierbij de unboxing, van het eerste debuut, uit het Thrillerabonnement. Je vind het filmpje op mijn Instagram!
>https://www.instagram.com/annetteovervoorde/?hl=nl

Ik heb er al zin in! Dus binnenkort..hier de recensie.
Check this blog.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie