Binnenkort: de blogtour van Hartslag doorJoanna Carlton

Binnenkort op dit blog: Hart-Slag door Joanna Carlton

Noteer in je agenda: 5 oktober is de blogtour van deze mooie roman Hart-Slag, door Joanne Carlton. 


Beste lezers,

Wat een prachtige cover een ware blikvanger. En wat een kadootje als je al mag gaan lezen voor de aankomende blogtour. Op 5 oktober hier op dit blog, meer over het mooie boek "Hart-Slag".

De inhoud

Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderen hun bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met slechts enkele dagen te leven , is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest te benutten.  Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te zingen voor publiek, te vervullen. De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze gelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid. 


Joanna Carlton

Hart-Slag of Heartbeat is het debuut van auteur Joanna Carlton. Zij staat in Nederland en België bekend als Young-Adult en Thriller-auteur Sandra J. Paul, van oa. de eilandenreeks. Met Hart-Slag schreef Joanna Carlton haar persoonlijkste boek ooit. Geïnspireerd door het verlies van haar vader en zus.

Binnenkort dus meer!

Hartelijke boeken-groetjes,


Annette overvoorde

Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie