Boekenweek 2024: Meet & Greet -> Margot Ros & Jeroen Kleine

Boekenweek-Boek-Event maart 2024
De boekenweek 2024 is in volle gang. Afgelopen zaterdag, 16 maart jl.,  kwamen er twee bekende auteurs langs bij Kantoorboekhandel Van Atten, te Pijnacker. En ook in Berkel :) Het waren @margotros & @jeroenkleine. Zij schreven het tweede boek over Agaath. 

"AGAATH GAAT VIRAAL", heet het superleuke nieuwe feelgoodboek. Kijk mee naar de leuke foto's, van deze signeersessie, want het was geweldig leuk om opnieuw dit tweetal te kunnen ontmoeten.
Allereerst de boeken. Agaath gaat viraal.

De sympathieke en eigenzinnige weduwe Agaath (79) vond in 'Zeg maar Agaath' eindelijk een spoor van haar zoon David, die ze moest afstaan voor adoptie toen hij nog een baby was. Zonder Karim had ze David nooit gevonden. Het is Agaaths grootste wens om herenigd te worden met haar zoon, maar er zijn onvoorziene complicaties. Karim, die ondertussen studeert aan de kunstacademie, biedt haar zijn hulp aan. Er is echter wel een voorwaarde: Agaath moet hem op haar beurt helpen met een muzikaal project. En dat project zet het leven van Agaath en Karim volledig op zijn kop…


'Agaath gaat viraal' is de tweede roman van Toren C-actrice Margôt Ros en haar partner Jeroen Kleijne. 
Deel 1: Zeg maar Agaath.

Na het overlijden van haar man besluit Agaath (78) haar villa in Amsterdam-Zuid te ontruimen, onder toeziend oog van kaketoe De Generaal. Tijd om bij de pakken neer te zitten heeft ze niet. Of, zoals ze zelf zegt: Memory Lane is een mooie straat, maar je moet er niet gaan wonen. Dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van vakkenvuller Karim (18), die nog geen idee heeft wat hij wil met zijn leven. Samen slaan ze nieuwe wegen in. 
Superleuke Meet & Greet

Op zaterdag om 13.00 uur was het al flink druk in de winkel. Het schrijversduo Margot Ros & Jeroen Kleine kwamen langs om te signeren en om natuurlijk een praatje te maken met de klanten. Met nieuwsgierigheid luisterden we naar de mooie antwoorden op vragen. Ook het enthousiasme van beide auteurs was zeer aanstekelijk.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.