Boekenweek 2024: Meet & Greet Murat Isik

In de boekenweek 2024 kwam Murat Isik naar Pijnacker, bij Kantoorboekhandel Van Atten, ter promotie van zijn nieuwste boek. Hoe cool is dat! 
Murat Isik was heel hartelijk bij binnenkomst. Er waren al best wat klanten en ook fans binnengekomen in de boekwinkel. Allereerst heette hij iedereen van harte welkom om vervolgens een stuk te gaan voorlezen.

Op de foto zie je zijn eerdere boek, dat vooraf ging aan zijn nieuwste boekenkind.

In de mist van Golden Gate Park

Zomer 2001. Metin Mutlu gaat studeren in San Francisco. Met het betreden van deze nieuwe wereld is hij vastbesloten zijn oude zelf achter zich te laten: in plaats van een verlegen toehoorder wil hij in Amerika een zelfverzekerde en daadkrachtige man worden. Een paar weken na zijn aankomst, op Metins vierentwintigste verjaardag, vinden de aanslagen van 11 september plaats.

Metin studeert internationaal strafrecht, maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem. Hij stort zich daarom vol op het keuzevak Creative Writing, waar hij de mysterieuze Joan Springfield ontmoet, een briljante doch getroebleerde studente voor wie hij als een blok valt. Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan. Totdat onaangename ontwikkelingen in San Francisco én op het familiefront zijn verblijf in een heel ander licht stellen.

In de mist van Golden Gate Park is de schitterende nieuwe roman van Murat Isik, een epische vertelling over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie.Als nieuwsgierige boekblogger en natuurlijk boekverkoopster, stelde ik Murat enkele vragen. Een interessant gesprek volgde.Hier beantwoord hij de vragen van het publiek. Op iedere vraag volgde een mooi en doordacht antwoord. Erg mooi.
Het was doodstil tijdens het voorlezen.
Onze bekende klant & buurtgenote,Anja was ook van de partij.Murat Isik met Audrey & Michiel, van Kantoorboekhandel Van Atten. 
Het was een zeer fijne middag met mooie gesprekken. Geen haastige momenten, maar Murat nam voor iedereen de tijd. We hebben genoten!! 


Groetjes Annette 

Birdy's Boeken 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie