Er komen weer mooie titels aan! Deel 1: thrillers.

Nieuwe boektitels: genre thrillers.
De winter sluipt langzaam maar zeker weg, het voorjaar komt er aan. Dat betekent weer veel nieuwe titels, kijk je mee? 

1. A.J. Finn- Einde verhaal


Nicky Hunter krijgt een verzoek dat ze niet kan weigeren. Als groot liefhebber van thrillers correspondeert ze al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp. Hij blijkt nu ongeneeslijk ziek, en wenst is dat Nicky zijn biografie schrijft. Trapp nodigt Nicky uit om bij hem in San Francisco te komen.

Trapp zijn eerste vrouw en tienerzoon spoorloos in 1999. Sinds die dag heeft Trapp geen interview meer gegeven en geen enkel boek geschreven. Waarom wil hij nu opeens praten over zijn verleden?
Nicky komt hier graag achter.

👉 Waarom kijk ik hier naar uit? Omdat het vorige boek "De vrouw in het raam" was echt geweldig. Die suspense en onderhuidse spanning was geniaal. 

2. Onderstroom- Linda Jansma -uitgave 21 maart.


Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiële moeilijkheden geraakt. Als na twee jaar alle cursussen eindelijk weer zijn volgeboekt komt Timo, een goede vriend van Insa, terug voor zeillessen. En hij is niet alleen, ook Timo’s vader is meegekomen en het is duidelijk dat hij een oogje op Hester heeft.

Dan wordt er in de buurt een meisje vermoord en een tweede zwaar verwond en begint Hester te vermoeden dat Insa’s moordenaar terug is. 

👉 Deze ben ik momenteel aan het lezen, voor de blogtour, en is al aan het begin erg spannend. Ik kijk er naar uit, omdat Linda Jansma zeer hoogwaardige thrillers aflevert. 

3. Anya Niewierra -De nomade- uitgave 28 mei 2024.


Na het succes van de bestsellers Het bloemenmeisje en De Camino komt Anya Niewierra met De nomade. Een zinderende thriller over vaderliefde en een verborgen verleden.

De 39-jarige reisjournalist Olga Liebke woont met haar zonderlinge vader in het Harzgebergte. Olga heeft een innige band met haar inmiddels dementerende pa. Haar moeder stierf in het kraambed en ze heeft verder geen familie. Tenminste, zo is het verhaal. Maar dan vertelt haar vader herinneringen die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent. Ze gaat twijfelen over haar achtergrond en ontdekt documenten uit de voormalige Sovjet-Unie. Olga reist naar de driehoek Polen, Litouwen en Belarus en stuit op een huiveringwekkend geheim.

👉 Naar de Camino was ik erg nieuwsgierig. Ik gaf het 4 sterren. Wat mij opvalt aan dit verhaal, is dat het mij zeer lang bij blijft. Het heeft mysterie en verschillende lagen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.