Recensie Posi You Inspiratie Doeboek 2 - Yura Boerma

 

Recensie

Titel: Posi You Inspiratie Werkboek 2
Auteur: Yura Boerma
Uitgeverij: Yura Boerma
Genre: Positief/ Psychologie
Uitgave: 2022

Met dank aan de auteur, voor dit aangeboden recensie-exemplaar.
Vrouwen hebben het veelal erg druk. Thuis, op het werk, hobby's, kids ( of zonder kids), huisdieren, familie, verjaardagen.. ze rennen wat af. Er zitten veel energievreters tussen. Dan kan het zomaar gebeuren dat je jezelf wel eens voorbij loopt. Dit boek is echt wat voor jou als je verlangt naar meer balans in jezelf. Meer me-time, tijd voor jezelf. Heb je daar een beetje hulp bij nodig? Dat komt dan helemaal goed met behulp van dit 2e hulp-boek. 

Posi You Inspiratie Doe Boek deel 2

Dit 2e werkboek boordevol positieve sfeer en rake hulpmiddelen, geeft jou nog meer balans in jezelf. Je krijgt meer grip op jezelf en op de dag, meer balans in geven & nemen en je leert beter voor jezelf zorgen. Dat is win-win, toch?

Mooie vormgeving

Dit 2e werkboek van Yura Boerma heeft opnieuw een mooie hardcover, met handige ringband. In een lichtgroene achtergrond, met vrolijke kleuren, zien we een vrouwelijk persoontje op een groen bankje. Ze zit helemaal met haar benen opgetrokken in haar boek gedoken. Door deze leuke sfeer en mooie lichte leuren trekt de cover je direct aan en maakt je al nieuwsgierig naar de inhoud. De indruk die de cover geeft wordt helemaal waargemaakt bij het omslaan van de 1e pagina. Leuke illustraties en quotes komen naar je toe. De inhoud laat zien dat er 5 hoofdstukken met nieuwe onderwerpen worden besproken.

Maak ruimte voor jezelf.

 Dit leuke boek is het vervolg op het succesvolle Posi You Werk Boek 1. Een 2e deel waarin Yura Boerma de lezer leert op een ontspannen en positieve manier te leven en te werken vanuit je hart, in balans te zijn met jezelf. Dit 2e boek geeft hulp en inspiratie met nieuwe thema's. 

Wat centraal staat in beide boeken is "ruimte creëren". Als je dat lukt, ga je anders in het leven staan. In 5 nieuwe hoofdstukken geeft Boerma nieuwe tips en trucs om beter je eigen grenzen te bewaken, om minder stress te ervaren en zo een rustiger leven te creëren. 

Hoe ga jij ruimte creëren?

Dit 2e boek van Boerma is opnieuw een Doeboek. Wat heb je nodig voor dit 2e boek vol positiviteit, rust, energie en "meer' vanuit je hart ondernemen? Dat is: een setje kleurpotloden, lijm, een schaar, pennen, stiften. Boerma heeft alles goed overdacht. Niet alleen tekst en tips onder de aandacht brengen, maar door opdrachten te geven en "te doen" gaat je mind vanzelf een beetje mee...in de goede richting. Het geeft inzicht, relax zijn en ook rust en dat is mooi gedaan.

Door mooie quotes, uitleg en ruimte voor eigen aantekeningen wordt het een "eigen boek". Yuri Boerma die al vanaf 2010 coaching geeft,  nodigt je hiermee uit om met diverse spulletjes creatief te zijn. Dit geeft een heerlijk momentje voor jezelf en tevens een mooi persoonlijk werkschrift. 

Het Posi You Inspiratie Boek deel 2 is een zeer inspirerend werkboek voor vrouwen die meer tijd voor zichzelf zouden willen. Het zal velen inspiratie geven en positiviteit! 

Het Posi You Inspiratie Boek is een mooi kado voor jou, geeft ruimte en laat je weer terugkomen bij je hart! 


Waardering  5 sterren.

Dit boek is echt een juweeltje, om te krijgen,  in te werken , maar ook om te geven. Je zal merken dat het je meer rust geeft en dat is heel mooi!


"Zeer genoten van dit 2e werkboek. Het kwam op een moment dat ik het echt nodig had. Chapeau!" Annette, Birdy's Boeken. 


Groetjes, Annette#posiyou #positief #yuraboerma #werkboek #ruimte #metime #gelukkigzijn 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie