Nieuw verschenen: Alter ego- Esther Verhoef

 

Nieuw verschenen per 28 maart!

Titel: Alter ego
Auteur: Esther Verhoef
Uitgeverij: Prometheus
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 28 maart 2023
Jaahh, velen zullen er met spanning naar hebben uitgekeken. De nieuwste thriller van Ester Verhoef. Wat opvalt is dat de covers wel steeds een tintje meer "zwart" lijken te krijgen. Het mag van mij iets vrolijkers, maar goed.

De auteur

Esther Verhoef is een van de succesvolste en veelzijdigste schrijvers van Nederland. Er zijn bijna 2,5 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht. Verhoefs werk is in meer dan twintig landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. 

Het verhaal

Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens.

Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.


Ga jij deze nieuwe Verhoef-thriller lezen?


Hartelijke groetjes, Annette 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie