Feelgood Recensie Liz Ouwens -Geen valentijn voor mij.

 Recensie 

Titel: Geen valentijn voor mij
Auteur: Liz Ouwens
Uitgeverij: De verhalenfabriek
Genre: Feelgood roman
Uitgave: 12 februari 2023

Met dank aan uitgeverij De verhalenfabriek, voor dit recensie-exemplaar.



Jaa, wat een heerlijke feelgood is dit!! Cupido heeft het erg lastig in dit verhaal, uitgegeven door De Verhalenfabriek

Geloof jij in Cupido? Dat hij iedereen helpt met het zoeken naar de liefde, met zijn liefdespijlen? Kijk mee naar dit boek van Liz Ouwens.

Geen valentijn voor mij- Liz Ouwens

🥰

Als kind geloofde Eva heilig in een naakt, klein en mollig jongetje met vleugels en pijl en boog. Cupido, volgens de Romeinse mythologie de god van de liefde, was haar idool. Hij zorgde ervoor dat mensen verliefd op elkaar werden met zijn scherpe, gouden pijl. Ze was ervan overtuigd dat hij één van zijn pijlen voor haar zou bewaren. Inmiddels is ze vijfenveertig en is ze de ware nog nooit tegengekomen. Ze kent de liefde van haar vrienden en houdt ontzettend veel van haar zoon, maar ze wil meer. Ze laat zich overhalen op een datingapp te gaan, maar of dat nou zo'n goed idee is...

⭐️⭐️⭐️⭐️ De auteur is zeer veelzijdig

Auteur Liz Ouwens, bekend van de thriller WIE ZWIJGT,  bewijst hiermee van alle markten thuis te zijn. Geen spanning, maar een grote dosis feelgood komt deze ronde aan de beurt. Cupido met zijn liefdespijlen komt nu in de spotlight te staan. Eva gelooft er niet meer in. De liefdespijlen schieten haar gewoon voorbij. Liz Ouwens houdt de lezer direct gevangen in een heerlijk fijn geschreven verhaal over Eva en de liefde. Met een heerlijke twist aan het einde. Deze auteur is er 1 om in de gaten te houden. Wat een heerlijke feelgood story.


~Geen valentijn voor mij - is genieten vanaf het eerste blad~


Waardering: 4 dikke sterren


⭐️⭐️⭐️⭐️ 


Groetjes, Annette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.