Nieuw: Rachel Caine - Heartbreak Bay

 Nieuw & nu in de winkel

Titel: Heartbreak Bay

Auteur: Rachel Caine (overleden)

Uitgeverij: Xander

Genre: spanning/ Thriller

Uitgave: 14 December 2021Voor wie deze serie volgt, zal de klap groot geweest zijn. Auteur Rachel Caine overleed in 2020. Ze was al even ziek. Kwam deel 5 er dan nog? Werd de Stillhouse-serie wel of niet afgerond?

Met een diepe zucht volgde het antwoord later dat jaar. Ja, deel 5 kwam er en werd uitgegeven bjj Xander Uitgevers. Waarom dat is, weet ik niet. D3 eerdere boeken kwamen uit, bij uitgeverij Karakter. Maar goed. Het boek is er nu!

Het 5e boek

In Heartbreak Bay, het vijfde deel in de Stillhouse Lake-serie van Rachel Caine, lijkt het leven van Gwen Proctor weer over rozen te gaan. Haar kinderen zijn bijna volwassen, ze heeft een liefdevolle relatie, en haar duistere verleden ligt ver achter haar. Maar dan wordt in het dorp een auto in een vijver aangetroffen, waar twee dode meisjes in worden gevonden. Hun moeder is spoorloos verdwenen.

Gwens verleden lijkt gevaarlijke types aan te trekken, waaronder een onverslaanbare seriemoordenaar. Zal het haar lukken de moordenaar op tijd te stoppen?

De Stillhouse Lake-serie heeft het allemaal: een herkenbare hoofdpersoon, intrigerende plots, nagelbijtende spanning en een even verrassende als angstaanjagende serial killer.

'Van begin tot eind zijn er nerveuze en bloedstollende situaties, wildwoeste actiescènes en verrassende verhaalwendingen.' - Hebban.nl

Heb jij hier ook al zo een zin in?

Ik wel!

 

Hartelijke groeten

Annette Overvoorde

 

 

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie