December Cold-day Readings 2021

 December 2021: Covid, Rain & Reading-fun!December 2021 vloog voorbij. Veel regen, covid en uiteindelijk... de lockdown. Zeer triest. Dat zeker. Er was zeker nog tijd voor een boek 8n deze drukke maand.

Wat las ik zoal?

LaToya Morris- Nooit Gedacht

Een soort remake van Peter Pan. Eigenlijk een soort epiloog. Jaren later wordt er een dagboek gevonden. Van een familielid. Ze heette Wendy. Onze jonge helden vinden het magische eiland. Hoe kan dat?

Claudia de Breij- Amalia

Een kijkje in het persoonlijke leven van prinses Amalia. Sinds Beatrix is dit een traditie  bij het 18e jaar van een erfopvolger. Erg leuk 

Esther van der Ham & friends- wadden in Vogelvlucht

Zeer mooie verhalenbundel met "De wadden" als thema. Het is een jaarlijk terugkerend evenement. De auteurs gaan op schrijfweek, met als resultaat deze jaarlijkse prachtige bundel.

Noortje Brink- Stille nacht

Thriller in de stijl van Linda van Rijn.  Een pasgetrouwd echtpaar gaat op huwelijksreis. Al snel gebeuren er vreemde zaken. Ook erg toevallig..of juist niet?

Anja Feliers- Schaduwen

In dit deel 3 met medium Caro in de hoofdrol, zit je weer op het puntje van je stoel. Anja Feliers neemt de lezer opnieuw mee, in de wereld van het 6e zintuig. Om 2 verdachte sterfgevallen te onderzoeken. Supermooi.

Loes den Hollander- Je bent aan de beurt

De thrillers van auteur Loes worden steeds enger en ook bijtender. Pas vooral op, voor de dames Zus & Meisje. Meesterlijk gevonden, Loes! Het thema daarentegen is best cru: machtmisbruik, & dwang voor genot. Gelukkig heeft elk muisje zo zijn staartje. Daardoor blijf je lezen..tot het laatste blad! 

Ik heb weer genoten. Ik hoop jij ook van je boeken.

Hartelijke groeten,
Annette Overvoorde 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie