Nieuw: In de Knel- Heleen Smit-

Nieuw

Titel: In de knel
Auteur: Heleen Smit
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: Maart 2021
Beste lezers,

In maart verschijnt: In de knel. Geschreven door Heleen Smit. Zij is bekend van haar thrillerdebuut: Op het verkeerde moment. Een zeer spannend verhaal. Kan dit debuut worden overtroffen?  

De auteur

Heleen Smit woont in Doetinchem en is gek op het lezen en schrijven van thrillers. Haar thrillerdebuut Op het verkeerde moment, uitgegeven door De Crime Compagnie, is zeer succesvol ontvangen. 

Voor de verhalenbundel De donkere dagen van dezelfde uitgever, schreef Heleen Over de grens. In dit korte verhaal speelt de agrarische sector een grote rol. Heleen studeerde journalistiek en werkt sinds 2006 als redacteur voor agrarische vakmedia. Haar kennis over het boerenleven vormde de inspiratie voor dit verhaal. Momenteel werkt zij aan haar volgende thriller, die zich ook afspeelt in de agrarische sector.

Het verhaal op de flap

De wanorde is groter dan ooit op de boerderij van haar ouders. Kan Noor het bedrijf nog redden en ten koste van wat? Noor Aalberts is gelukkig met haar stadse leven in Amsterdam, al staat dat in groot contrast met haar jeugd in de Achterhoek. Na een noodkreet van een familielid keert Noor terug naar de boerderij waar ze is opgegroeid maar al jaren niet meer is geweest. Ze treft een complete chaos aan en haar vader is nergens te bekennen.

Vooruitlezen

Tot mijn grote verrassing mocht ik dit verhaal al met een bepaald doel vooruitlezen. Ik kan je vertellen dat het gaat over Noor en het boerenbedrijf van haar ouders. Het bedrijf is in zwaar weer. Vandaar dat er ontwikkelingen plaatsvinden die je giga kippenvel bezorgen. 

Binnenkort lees je mijn gehele leeservaring! 

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie