Hamley Boekenpost: De perfecte moeder

Unboxing & Unwrapping!


Beste lezers,

Binnenkort gaat de blogtour van start, voor De perfecte moeder, geschreven door Esther Boek. En uitgegeven door Hamley Books. Al eerder mocht Birdy's Boeken deelnemen aan een Hamley Books-Blogtour. En dit is altijd een waar feestje. 

Van de week werd er aangeklopt en door de postman een mooie doos gebracht. Van wie zou dat nu zijn? Allereerst maakte ik de doos open. Eerst de bovenste delen, dan de kleinere stukken. Een lichtblauwe gloed kwam mij al tegemoet, van het mooie wrap-papier. Helemaal verscholen in het wrap-papier lag "de buit". De vondst, de verrassing, hoe moet je dat noemen. Een heerlijk stukje roze zeep glimlachte al naar mij. En rook zalig. Dat is op zijn Belgs. Een heerlijke handcreme was ook verscholen. In mijn mooie lievelingskleur pink. Een blauwe badspons (Puff) en een aubergine handdoekje maakte het helemaal compleet. Ik was gewoon helemaal sprakeloos. Een echt verwenpakket lag door voor mij en het Blogtour-leesfeest moet nog beginnen. 


Birdy's BoekenBedankt Hamley Books & Esther Boek natuurlijk ook, voor dit mooie boek. En stay-tuned, voor de blogtour!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken


*Aan de blogjes wordt veel aandacht besteed. Zie je toch iets staan, wat niet juist is, laat het gewoon even weten!

**Tip: als je je mailadres inklopt aan de rechterkant van dit blog, komen de berichten automatisch in je mailbox terecht. En mis je dus niets! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie