Binnenkort: Het zusje- Louise Jensen

Nu ontvangen & spoedig op dit blog!


Titel: Het zusje
Auteur: Louise Jensen
Uitgeverij: Manteau
Genre: thriller
Pagina's: 320 bladzijdes
Uitgave: 2017

Beste Lezers,

Op de website van Hebban, las ik over de nieuwe app. Het is een Hebban-boeken-app. Ik heb deze geïnstalleerd, superleuk en van dit boek kon je alvast een stukje gaan luisteren. Mijn aandacht werd gelijk getrokken, want het was al spannend vanaf de eerste minuut. Van de week viel hij door de brievenbus. Eerst lees ik mijn leesclubboek voor Hebban nog uit, en zal daarna deze gaan lezen. Maar het begin heb ik dus al beluistert.  

Waar gaat dit boek precies over, vraag je je dan af? 

De flaptekst:
Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke aandenkens en brieven van Charlie. Daarna realiseert ze zich dat ze eigenlijk maar heel weinig wist over haar hartsvriendin.

Wanneer Grace op zoek gaat naar Charlies vader, komt ze in contact met Anna, die claimt het zusje van Charlie te zijn. Voor Grace voelt het algauw alsof Anna familie is en door haar komst wordt het verlies van Charlie iets draaglijker. Maar er klopt iets niet.


Wat klopt er dan niet? Ik kom het graag te weten, dus binnenkort op dit blog.

Fijne dag en pas op elkaar!!

groeten,
Annette Overvoorde

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie