Februari 2019: Bookhaul & Readings

De leesstapel van februari 2019. Er zaten mooie titels bij, kijk je mee? 


Beste lezers,

zoveel moois kwam er in februari voorbij. Kijk mee, voor nieuwe en mooie boekentips! 

1. Emma Anna- Vecht voor jou

Emma Anna schreef een mooi liefdesverhaal over Hannah. Zij komt uit een hele foute relatie. Haar nieuwe baan maakt haar erg blij. Dat is ook te merken aan haar nieuwe baas de heer Wennam. Ook hij geeft een brede smile als zij voorbij komt. En ja, er hangt liefde in de lucht. Cupido os hard bezig, met zijn liefdespijlen. Heeft deze relatie uberhaupt een kans? Je lees het in "Vecht voor jou".
Klik hier voor de recensie.

2. Kiki van Dijk- Pisa

Een heerlijk verhaal van Kiki van Dijk en spannend bovendien. Janine en Enrico runnen samen een goedlopend Italiaans restaurant in Delft. Enrico is de flamboyante kok, Janine de gastvrouw en culinair journalist. In mei gaan ze met hun zesjarige dochter Vera op vakantie naar Pisa om inspiratie op te doen voor de nieuwe menukaart. Maar door een heftige gebeurtenis op het Piazza dei Miracoli blijkt het Italiaanse leven toch niet zo dolce als Janine dacht. Superleuk en ook spannend.
Klik hier voor de recensie.

3. Jij en ik- prentenboek

Op mijn kidsblog vertelde ik over dit prachtige prentenboek, vol gedichten die met de natuur te maken hebben. En echte  musthave. 
Klik hier voor de recensie

4. Sandra J. Paul- De duistere school

Voor de jeugd schreef Sandra J. Paul een mooi en spannend boek. Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp. Hoe loopt dit af? Zeer spannend en meeslepend, voor groot en jeugd!
klik hier voor de recensie.

5. Gert-Jan van den Bemd - De verkeerde vriend

Dat smaken verschillen, mag duidelijk zijn. Maar dit is een boek zoals ik het graag lees. Een pareltje verscholen in een "gewoon" ooglijk boek. Werner Mans is getrouwd met Murielle. Samen hebben ze dochter Roos, 16 jaar en bijna 17. Hij heeft een mooie baan als fotograaf van wegwerpartikelen voor ziekenhuizen en laboratoria. Zodra het mogelijk is, gaan ze naar de camping, waar hun stacaravan staat. Daar krijgen ze alle rust. Alles prima zou je denken. Helaas verloopt het voor Werner zeker niet rustig. 
Klik hier voor de recensie, en geniet van dit verhaal.

6.  Simone Luijten- Een tweede kans voor Jazz

Een heerlijk verhaal, over een lief hondje. In het ontroerende ‘Een tweede kans voor Jazz’ van Simone Luijten werkt Lisa als vrijwilliger elke zaterdag in een asiel. Ze houdt van honden, maar haar huis is te klein om er zelf eentje te hebben. Hond Jazz heeft een speciaal plekje in haar hart, want ze is er al een tijdje en ze is oud. Niemand wil haar hebben. Hoe loopt dit af?
Klik hier voor de recensie, van dit leuke verhaal.


Dat zijn 6 mooie verhalen voor heerlijke leesuurtjes. Maar eerlijk is eerlijk, het boek van de maand februari 2019 is.....De verkeerde vriend!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie