Verwacht: Mariska Overman- Verdoemd


Ontvangen en Binnenkort:


Titel: Verdoemd

Auteur: Mariska Overman
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Genre: Thriller
Uitgave: 10 Januari 2019Allereerst  mijn grote dank aan Uitgeverij De Crime Compagnie, voor toesturen van dit zeer mooie boek! 
Birdy's Boeken


Beste lezers,

Wat leest deze toch weer heerlijk. Het 3e deel met Isabel in de hoofdrol. Verdoemd is uitgekomen op 10 januari 2019. In Hengelo was het boekenfeestje, helaas iets uit de buurt. Het was even wachten, maar woef, wat een mooi boek is dit weer.

Waar gaat het verhaal over?Drie jonge mensen.
Drie zelfdodingen.
Klopt dat wel? Of is er meer aan de hand?

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur ontrafelt beetje bij beetje een duistere waarheid. Ze bijt zich vast in de zaak maar verliest daarbij zichzelf uit het oog.

We lezen in 2 tijdslijnen. Allereerst die van Isabel, die aanvoelt dat ze ergens tegenaan lopen, wat onderzocht moet worden. dat heeft wat overtuiging nodig, bij de politie, maar dan mag er een start worden gemaakt. Haar halfbroer zit nog in de gevangenis en ze durft eindelijk hem te bezoeken. Met Harry heeft ze nog steeds een relatie, al loopt die wel op een dun spoor. 

Het 2e verhaal gaat over een aantal jonge mensen. Wat hebben zij gemeen? Of met elkaar te maken?

Fijne leesstijl

Auteur Mariska Overman heeft een zeer fijne schrijfstijl. Ik lees niet veel serieboeken, maar deze kunnen zeker ook los gelezen worden. Het leest als een warme deken, die je omdoet. Het is vertrouwt weer over Isabel te lezen. Het enige wat je daarna wil doen ..is doorlezen. 

En daar krijg je met dit boek zeker geen spijt van! 

Binnenkort de recensie op dit blog, dus stay tuned!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie