Verwacht: Ghislaine Frison- Een spoor van herkenning


Ontvangen & Binnenkort 

Titel: Een spoor van herkenning
Auteur: Ghislaine Frison
Uitgeverij: Brave New Books
Genre:Literaire roman
Uitgave: maart 2018


Allereerst bedank ik de auteur Ghislaine Frison, voor aanbieden van dit mooie boek.

Beste Lezers,

 Hier weer hele mooie boekenpost. Van Ghislaine Frison kreeg ik haar mooie boek aangeboden, voor het BB-blog. Ik vind de cover al heel bijzonder, tot voor kort hingen hier schilderingen van koeien in de woonkamer. Hoe leuk is dat? Het thema "dierenarts" is hier niet onbekend. Het maakt al echt nieuwsgierig.

De auteur

Ghislaine Frison (1972) is geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op twaalfjarige leeftijd met haar ouders naar het Zuiden. Ze bracht haar jeugd door in een landelijke omgeving waar ze nog steeds woont met haar man en twee kinderen. Ghislaine werkt op freelance basis als copywriter en auteur. Een spoor van herkenning is haar debuutroman.

Het verhaal

Dana Rozenburg runt haar eigen dierenartsenpraktijk in een boerendorp in Overijssel. Ze doet haar best zich als 'nieuwkomer' staande te houden tussen de wat stugge bevolking.Wanneer er een brute moord wordt gepleegd in het naburige Delingen en ook Dana plotseling verdwijnt, schudt het dorp op haar grondvesten.

Wie is deze dierenarts eigenlijk? Wat weet biologisch boer Job en wat hebben de andere veehouders te verbergen? Zelfs assistente Leonie gedraagt zich vreemd.
 De ervaren inspecteur Derk de Jong, die het onderzoek leidt, probeert tussen alle bemoeienissen en speculaties de juiste richting te vinden. Daarbij wordt ook Oscar, rechercheur en ex-vriend van Dana, niet gespaard. Derk voelt dat er iets niet klopt, ook al kent hij Oscars geheime verleden.

Samen met zijn team haalt Derk veel naar de oppervlakte, maar het spoor naar de jonge dierenarts ontbreekt...

Binnenkort dus op dit blog, stay Tuned!

Hartelijke Groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie