Binnenkort: Rusteloos- Damen en Vandermeeren


Binnenkort: op dit blog


Titel: Rusteloos
Auteurs: Damen en Vandermeeren

Uitgeverij: Van Halewyck
Uitgave: 27 september 2018

Genre: Thriller
Beste lezers,


Het is nieuw en het is spannend! Dus ja, dan is Birdy's Boeken super trots het alvast te mogen lezen, voordat het zal verschijnen. Het is de eerste uit een spannende serie van 3 boeken. Waar gaat het eigenlijk over??

Flaptekst:


Een vermiste vrouw. Een advocate. En een web van leugens.

Kirsten is een jonge strafpleitster die voor een gerenommeerd advocatenkantoor in Lissabon werkt. Wanneer de dochter van een Portugese partijvoorzitter vermist wordt, krijgt Kirsten haar eerste grote strafzaak. Ze verdedigt een Vlaamse projectontwikkelaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij deze verdwijning. Volgens de publieke opinie is hij schuldig en de druk van de media is enorm. Haar cliënt houdt zijn onschuld vol, maar is hij te vertrouwen?

Een onderzoeksjournalist ontdekt feiten die een nieuw licht werpen op de zaak. Sommigen hebben er alles voor over om de waarheid te verbergen. Zelfs moord. Er staat veel op het spel. Wie wint en wie verliest?

De auteurs

Hilde Vandermeeren (1970) woont met haar gezin in Torhout. Ze studeerde psychologie en gaf ruim tien jaar les in het secundair onderwijs. Sinds 2007 leeft ze fulltime van haar pen. Ze schreef ruim 40 kinder- en jeugdboeken waarvan vele werden vertaald en bekroond met Vlaamse en Nederlandse literaire prijzen. In 2013 verscheen haar thrillerdebuut 'Als alles duister wordt' bij de Nederlandse uitgeverij Q (Singel Uitgeverijen). Haar debuut won de Hercule Poirot publieksprijs 2013 en kwam op de longlist Diamanten Kogel 2013. In 2014 verscheen 'De toeschouwers'. Haar derde thriller 'Stille grond' (2015) haalde de shortlist van de Gouden Strop 2016 en de filmrechten zijn verkocht aan Eyeworks. In 2016 verscheen 'Scorpio'. Haar vijfde thriller 'Schemerzone' (2017) won de Hercule Poirotprijs, de prijs voor de beste Vlaamse misdaadroman van het jaar en haalde de longlist Bookspot Gouden Strop 2018. Haar zesde thriller ''Pas op voor de buren' verscheen in 2018 bij uitgeverij Q. 

Momenteel werkt ze aan een nieuw thrillerproject in samenwerking met topadvocaat Walter Damen: een spannende trilogie over een jonge strafpleitster die voor een gerenommeerd advocatenkantoor in Lissabon werkt. Het eerste deel 'Rusteloos' verschijnt in oktober 2018 bij uitgeverij Van Halewyck. Dit is een project naast haar standalones die nog altijd bij uitgeverij Q zullen verschijnen.bergen. Zelfs moord. Er staat veel op het spel. Wie wint en wie verliest?

Hij ziet er echt spannend uit, dus binnenkort hier de recensie!
Hartelijke groeten en fijn weekend,
Annette overvoorde
Birdy's BoekenReacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie