Binnenkort: Melissa Skaye- Verknipte Tegenstander


Binnenkort hier & komt op 11 oktober uit!


Titel: Verknipte Tegenstander (VT5) 
Auteur: Melissa Skaye
Uitgeverij: Letterrijn
Genre: Thriller
Uitgave: oktober 2018 


Beste lezers,

Nog heel even geduld en dan ligt deze mooie thriller in de winkel: Verknipte tegenstander, oftewel VT5. De vijfde in de spannende serie. In dit verhaal maken wij kennis met Tys, die ook zo zijn krasjes op zijn ziel heeft. Vanaf zijn elfde wordt zijn leven nogal pijnlijk. Binnenkort hier de recensie.

De auteur

Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd en Verminkte toekomst. Verknipte tegenstander is het vijfde deel met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol en verschijnt in oktober 2018. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Boek 1: Het geheim van de Passage, boek 2: De kracht van Assingna, boek 3: De strijd om Gemini en boek 4: De erfenis van Lotus. Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. Voel je welkom op haar website: www.melissaskaye.nl

De inhoud via de flaptekst

De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden geconfronteerd met een aantal zaken die buiten hun jurisdictie vallen. Dat begint met de vondst in een bos in Friesland van lichaamsdelen die daar al jaren blijken te liggen. Als in Amersfoort de vrouw en de dochter van een vriend van Luca’s broer Gianni verdwijnen en enig spoor ontbreekt, vraagt hij Luca om hulp.  

Sanne wil het verleden achter zich laten. Ze wordt, net als collega Luca en paragnost Will de Jager, onaangenaam verrast als de tentakels van dat verleden zich uitstrekken naar het heden.  

Mijn leeservaring volgt binnenkort. Dus nog even geduld.
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie