In herinnering: Katja Swager Halberstadt


Bericht


Met groot enthousiasme deed ik mijn computer aan. En toen een schrok..  

Zojuist las ik op facebook het droevige bericht, dat Katja Swager is overleden. 

Lieve Katja, may you rest in peace.  
In 2016 vroeg Katja mij via facebook haar nieuwe boek te lezen voor een recensie. Het is heel bijzonder en heet Vertrouwen als Munitie. Zij leerde mij onder ander 2 wijsheden: "heb vertrouwen" en "depressie is een keuze". Ik geef hier een ruime vertaling aan: door in een somber momentje hieraan te denken. En dan iets leuks te gaan doen. Gaat je hoofd op iets anders en komt de vrolijkheid weer terug.

Ons brein houdt ons namelijk erg voor de gek, en wil altijd graag terugdenken aan somberheden. Deze wijsheid heb ik weer uit het boek "Vibe", van een andere auteur.-Lieve Katja, dankjewel voor het lezen voor je boek met wijze levenslessen. Een waar kado. Ik weet zeker dat je het goed hebt daarboven-.   
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie