Welkom!

Welkom op mijn boekenblog Birdy's Boeken"Boeken lezen is mijn passie & mijn blog maakt mij blij".
Met dit blog wil ik iedereen enthousiast maken 
voor boeken en mooie verhalen......
Welkom op dit boekenblog!

Leuk dat je op dit blog bent. Hier vind je recensies en leeservaringen van veel boeken die ik las. Met name thrillers en romans. Maar dat kan ook een YA (Young Adult) , NA (New Adult) of een ander genre zijn. Voor kids-boeken is er een apart blog: Birdy's Kids. 

Blog-eigenaar:

Dit blog is van Annette Overvoorde, een enthousiaste veellezer, booklover & boekblogger. Kortgesloten: ik lees graag. Vroeger vond je mij uren in de bibliotheek. De boeken van bijvoorbeeld Paul Biegel verslond ik. Daarnaast las ik alle spannende stripboeken die er maar waren. Mijn fantasie ging met mij op de loop en ik zat dan ook letterlijk gewoon "in" het boek.

~Lezen heeft mij gered uit een nare periode~


Graag vertel ik andere lezers over mijn passie -lezen- en mooie leeservaringen. De vele verhalen kon ik niet langer onthouden en ik wilde het gaan vastleggen. En daar gelijk mijn leeservaring aan koppelen. En voila...medio 2016 was dit blog een feit.  

Meestal lees ik dus thrillers en romans. Door deel te nemen aan leesclubs van ThrillZone of bijvoorbeeld Hebban kom ik ook andere soorten boeken tegen. En dat is mooi. Tevens ga je anders naar een verhaal kijken. Het krijgt zo meer diepgang. Een andere kijk op zaken. Stof tot nadenken en dat is bijzonder en mooi.

Proeflezer & ambassadeur:

Van een aantal boeken ben ik proeflezer, vooruit-lezer of ambassadeur. Dat kan ook een kinderboek zijn. Na het lezen volgt er een eerlijke recensie, op dit blog en wordt dit ook gedeeld op social media, in diverse fb-leesgroepen, Bol.com, Bruna, Hebban, Goodreads, libris, ed. Je vindt mijn quote op de backflap van een aantal thrillers van De Crime Company. 

Qua ambassadeurschap, zat ik in het team van uitgeverij Hamley Books, recenseerde ik een tijd voor Futuro Uitgevers, uitgeverij Letterrijn, New Book Collective, Loft Books, ed. totdat ik in april 2023 ziek werd met een nare diagnose. Sinds januari 2024 probeer ik de draad weer op te pakken.

Recensieboeken & leesverzoeken

Via social media kom ik ook veel in contact met auteurs die mij vragen het (debuut)-boek te lezen voor een recensie. Voorkeur: papierboek. De recensie wordt na plaatsing op het blog gedeeld op social media, en op boekensites. Het boek krijgt zo veel aandacht op meerdere plekken. Mooi toch! 

Vind jij het ook leuk, dat jouw boek gelezen wordt voor een recensie op mijn blog? Of heb je vragen of tips, stuur dan een bericht naar: birdys.boeken@gmail.com.

Huisregels:

* Na het lezen van een aangeboden boek/ debuut bepaalt Birdy's Boeken of het wel of niet op dit blog verschijnt. Dit in verband met de inhoud, overschrijdend tekst-gebruik en/of handelingen die gewoon niet kunnen.
*Duurt het wat langer dat je je recensie ziet verschijnen? Excuus alvast, het is druk in boekenland.
* Geen details, foto's of stukken tekst uit de recensie mogen gebruikt cq overgenomen worden, zonder toestemming. Stuur mij even een berichtje.

Heb je vragen of opmerkingen, ook dan hoor ik het graag! Wil je je abonneren op deze blog? Stuur een mail.

Veel plezier gewenst op het blog! 

Hartelijke groeten,


Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

augustus 2016


Update januari 2023:
   

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie