Auteursdiner: Sam Holland & Chris Carter in Amstelveen

Auteursdiner 

Wanneer: 17 Januari 2024

Waar: Station hotel Amstelveen

Voor wie: boekverkopers 

Georganiseerd door: Uitgeverij Harper Collins

Naast boekblogger,  ben ik sinds 2,5 jaar ook werkzaam in een boekwinkel. Hoe mooi is dat!

Soms beleef je mooie dagen als boekverkoper. Al is januari soms een komkommer-maand, toch zijn er ook hoogtepunten te beleven. Uitgeverij Harpers Collins haalde 2 topauteurs naar Nederland, namelijk Sam Holland en Chris Carter.
De heenreis

Allereerst volgde de heenreis. Het plan was om met 3 personen te gaan. Helaas werd de chauffeur ziek en gingen Els en ik met het openbaar vervoer. We hadden het helemaal uitgevogeld; metro naar Den Haag Centraal, trein naar Schiphol en bus naar Amstelveen. Aldaar stapte we uit de bus en gaf de planner aan nog 13 minuten lopen. Echter.. toen we op de knop klikte verscheen er -23 minuten lopen-, dus besloten we een Uber te bellen. De Uber was gearriveerd, maar niet op de plek waar we stonden, en het werd wel heel koud. Wij stonden bij de entree van de schouwburg. Blijkbaar stond mr Uber aan de achterzijde. Gloeiende mickeys!! Toen we dat door hadden reed hij weg. Ik heb een andere rit nu, zei hij. Potver..  Dan maar terug naar de ingang van de schouwburg, waar een taxi stond te wachten. Wel een mooie taxi, by the way!Gelukkig waren we nog op tijd voor een Prosecco en het voorafje. Een goed gevulde borrelplank. Hmm. 😋 .


Tafel 2

Twee mooie gedekte tafels met mensen keken ons aan. Het was een zeer leuk en enthousiast gezelschap. Boekverkopers van verschillende delen van Nederland waren uitgenodigd voor dit superleuke auteursdiner. Georganiseerd door uitgeverij Harper Collins. Met als bijzondere gasten Chris Carter en Sam Holland.  

Chris Carter


Sam Holland 


Het was een erg leuke locatie: Station Hotel Amstelveen. Gelukkig waren er nog twee plekken over, voor Els en mij. Na een warm ontvangst door oa. Sander van Haper Collins,  kregen wij een heerlijk welkomstdrankje. Een heerlijke Prosecco. Als voorgerecht was daar een mooi gevulde borrelplank met kaasjes, olijven en zelfgebakken flatbread. Bij het hoofdgerecht kwam Chris Carter aan onze tafel zitten. Door alle enthousiaste verhalen van deze thrillerschrijver, was er bijna geen tijd om een hapje in je mond te doen. 

Het hoofdgerecht was een soort vegan-lasagne met bospaddestoelen en een cremesausje. Daarbij werd een heerlijk wijntje geserveerd. Het toetje was een heerlijke tiramisu. Als afsluiter was er koffie. Bij een toetje werden de auteurs gewisseld, zodat Sam Holland aan onze tafel kwam zitten  om gezellig mee te kletsen. 

Na afloop ontvingen wij een goodiebag en kon er gesigneerd worden. Het was super gezellig en voor de terugreis konden wij met twee lieve dames terug reizen. Werkzaam bij Bruna Delft. Waarvoor dank!! 🥰🥰.

Sam Holland & Me


Chris Carter & meChris Carter signeert.


Het was een geweldig leuke avond. Met dank aan de medewerkers van uitgeverij Harper Collins. 


Hartelijke groetjes , Annette
Boekverkoper bij Boekhandel Van Atten 
& blogger bij Birdy's Boeken 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie