Meet & Greet de auteur Fedor de Groot

Op zaterdag 15 april 2023 kwam Fedor de Groot signeren bij Boekhandel van Atten. Eerst bij de vestiging Pijnacker  daarna reisde hij af naar de vestiging in Berkel. Kijk mee!
In februari las ik het spannende boek MISSOULA, geschreven door auteur Fedor de Groot. Hoe leuk was het, dat hij dit weekend kwam signeren in Pijnacker en Berkel. 

De auteur Fedor de Groot


Fedor de Groot is geboren in 1967 en woont in Den Hoorn. In 2017 begon hij met het schrijven van korte verhalen. Eind 2019 begon Fedor met het schrijven van Sonderho. In 2021kwam deze uit. In 2022 volgde Nivitsjok. 

Hij schrijft omdat hij er veel energie van krijg, de personages kan aansturen en een leven voor hen kan creëren in een werkelijk bestaande omgeving.

Tijdens zijn bezoek vertelt hij over de mooie cover die speciaal is gemaakt. Tevens legt hij uit over de research voor de verhalen en dat hij graag naar Denemarken afreisde voor Ijn 1e thriller. Helaas kon dat door covid niet doorgaan. Voor zijn 4e thriller hoopt hij wel naar het buitenland te kunnen afreizen, voor de sfeer en ook om bepaalde zaken te kunnen checken. 

Het was erg leuk om Fedor de Groot te mogen ontmoeten. Ik wens hem veel succes met de verkoop van zijn thriller Missoula.

Over Missoula


Britta Mahler werkt als cold case expert bij de FBI in New York. De inval waarbij ze assisteert loopt volledig mis en door het trauma dat ze daarbij oploopt, strandt haar relatie. Gedesillusioneerd keert ze terug naar haar geboorteplaats Missoula.

Een oud-collega van het FBI-kantoor in Missoula vraagt haar de dood van een jonge vrouw te onderzoeken. De zaak kent veel overeenkomsten met een aantal moorden uit het verleden. De vraag rijst of er een seriemoordenaar actief is.

Tijdens de bloedstollende zoektocht naar de moordenaar vindt Britta het dagboek van haar oudoom Otto Mahler. Ze duikt in zijn schimmige verleden, dat teruggaat naar het begin van de Tweede Wereldoorlog. Britta’s onderzoeken wekken de interesse van een machtige organisatie die geweld niet schuwt om haar belangen veilig te stellen. Welk plan probeert de groepering geheim te houden?

Als haar verbroken relatie een verrassende wending neemt, moet Britta de belangrijkste beslissing van haar leven maken.

Heb jij zin gekregen in deze thriller? Lees hier mijn recensie. 


Hartelijke groeten 
Annette,  Birdy's Boeken Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie