Iris Visser- Liefs uit Ibiza- De recensie

Recensie

Titel: Liefs uit Ibiza
Auteur: Iris Visser
Uitgeverij: Kobo Original
Genre: Feelgood
Uitgave: Augustus 2021

Met dank aan Uitgeverij Kobo orignal
Wat een heerlijk zonnige cover heeft dit boek. Whoop, je krijgt gelijk zin in vakantie. Zonnetje en blauwe zee, ja ik ga mee! 

De auteur:

Iris Visser (1993) is opgegroeid op Vlieland en woont tegenwoordig in Utrecht. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze schrijfster wilde worden.

In 2019 stond ze met haar debuutroman Bij Kennis in de finale van de #Kobotalent schrijfwedstrijd en in 2020 was ze met Een Gevoelige Snaar een van de winnaars van de #Bouquetschrijfwedstrijd. In 2021 verscheen de Kobo Original Liefs uit Londen.

Het verhaal van 'Liefs uit Ibiza'

Eva Martens heeft mooie herinneringen aan Ibiza. Haar familie heeft een leuke restaurant aan het strand, waar ze vroeger vaak kwam.

Nu het restaurant in zwaar weer is beland, vertrekt Eva om te helpen de financiën weer op orde te krijgen. Ze zal de boekhouding doornemen en eventuele verbeterpunten aandragen. 

Bij het ontdekken van een lening met een soort 'wurgcontract'-clausule kan Eva haar kalmte niet langer bewaren en gaat over tot actie. Dan kijkt ze in de prachtige bruine ogen, die ze eerder heeft gezien. Haar hartje slaat een tel over. Wat nu?

De elementen

De cover is heerlijk 's-zomers; een strandje, een mooie dame en de volle zon. Iris Visser neemt de lezer mee naar het zonnige Ibiza. Waar de zon in grote getale aanwezig is. 

Hoofdpersonage Eva reist af naar dit eiland. Haar familie heeft haar nodig en is dolgelukkig haar weer te zien. Nichtje Mia en opa en oma geven haar een warm welkom. 

In de vertelperspectief van de ik-persoon lezen we over Eva en haar tijdelijke verblijf. De auteur kan heerlijk vertellen over Eva, de liefde ne ook een beetje wat verdriet. Je zit binnen no-time er helemaal in!

Iris Visser wist al op jonge leeftijd dat ze schrijfster wilde worden. Gelukkig is dat gelukt. Wat een heerlijk feelgood-story is dit. Soms vliegen de liefdes-spetters werkelijk van het blad af.  Cupido is flink bezig in dit boek. Dat Visser de Bouquet-schrijf-wedstrijd heeft gewonnen is dus niet heel raar. 

Ik wil je wel, ik wil je niet. De liefdesvlinders vliegen af en aan. Geweldig leuk!

Conclusie

Liefs uit Ibiza is een heerlijk liefdesverhaal. Mooie personages, leuke dialogen en hier en daar wat spanning zorgen voor een super feelgood-verhaal! 

Super genoten van dit verhaal!

Hartelijke groetjes,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


@kobobooks @kobo_nl @iris_schrijft

#kobooriginals #liefsuitibiza #liefsuitserie 


 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie