Nieuw: De magier- Lydia Albaforo- van Houten

 Nieuw! Per 11 november verkrijgbaar 
Boekennieuws!

Goed nieuws voor thrillerliefhebbers: DE MAGIËR verschijnt 11 november 2021 en is nu ook al te bestellen! Zet jij hem op je verlanglijst?

'De magiër' van Lydia Albadoro is het tweede deel van de Arcana-reeks, de bloedstollende thrillerserie met Connor Grant in de hoofdrol. 

Connor Grant heeft de verwarrende tijd in Alttown achter zich gelaten. Eindelijk lijkt alles mee te zitten, tot hij een opdracht krijgt van zijn oom: Sinclair is ernstig ziek en slikt noodgedwongen experimentele medicijnen van Astraeus. Als de productie stopt, is Sinclair ten einde raad. Grant biedt zijn hulp aan en voor hij beseft waarin hij zich begeeft, is hij getuige van een moordaanslag op een medewerker van Astraeus. Grant vreest voor zijn veiligheid. Noodgedwongen keert hij terug naar Alttown, de afgelegen plek in de bergen, waar op dat moment een mysterieus rabiës virus alles in zijn grip houdt. Door de reeks onverklaarbare, sinistere gebeurtenissen die hem blijven achtervolgen groeit er bij Grant een huiveringwekkend vermoeden, dat zijn werkelijkheid voorgoed op zijn kop zet...

Zodra het boek is uitgelezen, laat ik je weten wat ik er van vind! 


Groetjes,
AnnetteGrowtjes,

AnnetteReacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie