Boekentip: Luca D'andrea- Het hart van het kwaad

Binnenkort op dit blog: 

Lieve Lezers,

Prachtig mooi boek, ontvangen via een actie van ThrillZone.
En daarom nog te lezen. Het boek ziet er prachtig uit en nodigt uit..om gelezen te worden. Binnenkort op dit blog. 


Flaptekst:
Annelise vertrekt na de dood van haar moeder met haar man Jeremiah Salinger naar de Alpen. Daar raakt Salinger betrokken bij een dramatisch ongeluk. Doodsbang, verlaten in een ijsspleet en omringd door het dreigende gebergte kijkt hij zijn dood in de ogen. Hij keert als enige overlevende naar het dorp terug. Maar de idylle heeft plaatsgemaakt voor een angstaanjagend onbehagen.


De lokale bevolking verwijt hem schuld aan de dood van hun dorpsgenoten tijdens de mislukte reddingsoperatie. Dan hoort hij over een bloedbad dat dertig jaar geleden plaatsvond waarbij drie jonge dorpsbewoners zijn afgeslacht tijdens een kampeertocht. Zodra de gedreven Salinger zich op deze onopgeloste moorden stort, stuit hij op de weerbarstige vijandigheid van een bergdorp dat de waarheid voor zich wil houden..
Auteur Luca D’andrea, Italians, en geboren in 1979. Ook bekend onder de pseudoniem G.L.D. D’andrea. Hij publiceerde een Fantasy-trilogie. Waarvan Wonderkind het 1e deel was. Dit thrillerdebuut schreef hij en het boek steeg direct door naar de Top 10 van Italiaanse best-sellers. De rechten zijn verkocht aan 35 landen. Auteur Luca D’Andrea schreef zelf mee aan een tv-serie over een reddingsteam in de Alpen, wat de bergpassages in Het hart van het kwaad sowieso een grote geloofwaardigheid verschaft.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie