Beste bloglezers: Jullie zijn toppers!

Beste bloglezers: Jullie zijn toppers!

dus hierbij een bloemetje!
Dit mooie boekenblog heeft een mijlpaal bereikt aan views....4500 dus in totaal..en we zijn nog niet zo lang geleden..begonnen  dus hierbij bedankt iedereen!

Het artikel over het mooie boek, van Katja Swager- Vertrouwen als Munitie..heeft dit mooie getal mede tot stand gebracht..prachtig!
Prachtig boekenblog!

Dit blog is nog niet zo lang opgestart, puur uit hobby & passie voor het boek. Het is echt een fijne hobby...om naast alle dagelijkse zaken..een momentje samen te zijn, met je boek, je verhaal en de hoofdpersonen en wat die allemaal meemaken. Ik ben geen schrijver, er komen wel spontane zaken of ideeën bij mij op, maar dat boeken schrijven laat ik echt aan de professionals over. Ieder zijn ding.

Na het lezen van een boek, laat ik het verhaal even bezinken en stort ik mij vol energie..op mijn recensie. Alles komt dan weer even voorbij..en daar maak ik een mooi verslag van. Een recensie heeft voor mij kop en staart. De schrijver heeft de moeite en tijd genomen om een mooi boek te schrijven, dus met een korte tekst als ( was wel leuk, ik heb genoten), kom je niet weg in een recensie. Daar neem je gewoon even de tijd voor. Wel zo fair.

Community- lezen....Lezen is delen! 

Grappig is, dat ik eerst met eigen boeken begon, maar nu veel recensie boeken mag gaan lezen voor een uitgeverij of schrijver, of mee mag doen in een leesclub. De website van Hebban is hier een mooie plek voor, mocht je dit ook leuk vinden. maar er zijn er veel meer. Op Hebban kan je een eigen Reading Challenge beginnen. Je stelt een maximaal te lezen aantal voor, en kan dus daar bijhouden welk boek je gelezen hebt. Maar dit kan ook op Goodreads. Op beide websites kan je ook je recensie plaatsten.Wist je dat?

>Je op de hoogte kan blijven van  mijn updates, door het inkloppen van je mailadres, rechts op de blog?
>Er ook een Instagram/ Bookstagram is ( Annette Overvoorde en Birdys Boeken..deze is net geopend)
>Je een reactie kan geven, onderaan een bericht?


Fijne dag, veel leesplezier, groeten en blijf kijken op mijn blog!
Annette
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie