Linda van Rijn- Ski Resort -jan 2016:

Januari 2016

Linda van Rijn- Ski Resort

Flaptekst:
Nienke Draaijer (29) kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint als een van de winnaars van een like & winactie. Ze vindt de wintersport geweldig, maar doordat ze haar baan is kwijtgeraakt en haar relatie na vier jaar is verbroken – met de gedwongen verkoop van haar huis tot gevolg – zit ze financieel in een dip. Deze gratis vakantie is precies wat ze nodig heeft.
Samen met de andere prijswinnaars vertrekt ze naar het mondaine ski- en thermenoord Bad Kleinkirchheim. Het gezelschap van overwegend jongere mensen, singles en stelletjes en ook een paar gezinnen, kan het goed met elkaar vinden. Ze flirt met de getrouwde Rogier en ook met Jonathan, de knappe en mysterieuze reisleider, die vanaf de eerste aanblik veel indruk op haar maakt. 
De groep bezoekt het thermenbad en heeft een gezellige dag. Maar alle gezelligheid is voorbij als een van de schoonmakers het levenloze lichaam van een jonge vrouw aantreft.

Over de schrijfster:
Linda van Rijn is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse locaties en tegenwoordig als manager bij een grote toeristische organisatie. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur en schreef ze verhalen, maar nooit met het doel auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer.
Linda van Rijn schreef succesvolle literaire thrillers als Last Minute, Piste Alarm, Blue Curaçao, Winter Chalet, Viva España, Off Piste, Villa Toscane, Ski Resort en de minithrillers Vakantievrienden en Voetbalvrouwen. .

Mijn mening over het boek:
Leuk begin, leuke hoofdpersoon, mooie opbouw. helaas halverwege het boek, gaat het over, vanuit een ander perspectief, krijg thet verhaal een ander verloop. Erg jammer. De laatste 50 bladzijde vind ik niet boeiend. het is al snel duidelijk wie het heeft gedaan, jammer en zonde van het boek.
Had er andere verwachtingen van.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie